FLOW STOP systém
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 21.3.2012 00:37
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Úspešná spolupráca medzi spoločnosťou NESTLÉ a značkou Krups je založená na spojení inteligentnej technológie v kombinácii s inovatívnym dizajnom, na chuti kávových špecialít, a to všetko pod značkou NESCAFÉ DOLCE GUSTO. Aktuálnou technologickou novinkou vo svete NESCAFÉ DOLCE GUSTO je „Flow stop systém“.

Úspešná spolupráca medzi spoločnosťou NESTLÉ a značkou Krups je založená na spojení inteligentnej technológie v kombinácii s inovatívnym dizajnom, na chuti kávových špecialít, a to všetko pod značkou NESCAFÉ DOLCE GUSTO.  Aktuálnou technologickou novinkou vo svete NESCAFÉ DOLCE GUSTO je „Flow stop systém“.

 

Flow stop systém znamená automatické zastavenie toku vody cez kapsulu, podľa odporúčania, alebo podľa chute spotrebiteľa. Ovládacie koliesko „mouse wheel  slúži na  nastavenie intenzity chute nápoja nielen podľa odporúčaného dávkovania, ktoré je naznačené na každej škatuľke i kapsule, ale zároveň si môže spotrebiteľ každý nápoj personalizovať, teda pridať / ubrať vodu podľa svojho vlastného gusta, čo je na trhu kapsulových systémov bezkonkurenčná výhoda. Vďaka Flow stop systému je príprava kávy  veľmi jednoduchá, rýchla, čistá, hravá a pri dodržaní odporúčaného dávkovania má nápoj vždy rovnako lahodnú chuť aj arómu.

Unikátny systém NESCAFÉ DOLCE GUSTO pre teplé, ale aj studené nápoje už v dnešnej dobe ponúka 26 rôznych nápojových  špecialít.

 

Thermoblock v tele kávovarov NESCAFÉ DOLCE GUSTO ma reálny tlak na výstupe 15 barov. V kapsule tlak klesá v závislosti na konštrukcii. Inými slovami, kapsula si reguluje výšku tlaku, preto ju nazývame ‚smart capsule‘ (múdra kapsula). Tlak v kapsuly je rozdielny podľa typu nápoja. Pri príprave čiernej kávy je vyšší ako napr.: Espresso, Barista, čo je dôležité pre prípravu kvalitného espresa a hustej a zároveň jemnej peny, tzv. creamy. Pri mliečnych nápojoch je tlak oveľa nižší, keďže na napenenie mlieka nie je potrebný taký vysoký tlak ako pri esprese.

Novinka v portfóliu NESCAFÉ DOLCE GUSTO s Flow stop systémom je poloautomat Genio, ktorý je určený pre mladých a vášnivých milovníkov kávy s malou kuchyňou, pre ktorých bude príprava nápojov teraz ešte väčšia zábava. Kávovar je štýlový a má elegantný dizajn. Príprava všetkých nápojových variantov je rýchla, jednoduchá, zábavná. Genio bude v týchto farebných prevedeniach: červená, titán, matný čierny a biely.

Prípravu nápojov uľahčujú síce drobné, ale dôležité detaily: nerezový magnetický držiak kapsúl s pohodlným nasadzovaním, nerezový potvrdzujúci ovládač, ovládacie koliesko „mouse wheel“, nerezová aretačná páka so zdvíhačom a tácka na odkvapkávanie s nastavením výšky v troch polohách. Zelený/červený LED indikátor zapínania/vypínania, transparentná nádržka na vodu s objemom 0,6l a tzv. Thermoblock, v ktorom sa uskutočňuje ohrev vody – urýchľuje prípravu nápoja a zároveň zabezpečuje konštantnú teplotu vody pre správne sparenie kávy. Kávovary je sú vybavené funkciou automatického vypnutia prístroja po 5 minútach pri nečinnosti, čo zaručuje energetickú úspornosť.

 

Druhou novinkou v portfóliu NESCAFÉ DOLCE GUSTO  je kávovar Circolo s Flow stop systémom. Kávovar sa vyznačuje  unikátnym dizajnom s atypickým tvarom, ktorý podčiarkujú dve LED diódy, ktoré osvetľujú plochu na prípravu kávy. Transparentná nádržka na vodu má objem 1,3 l. Príkon prístroja je 1 500 W. Úsporný režim spočíva v automatickom vypnutí prístroja po 5 minútach, kedy je odber prístroja v pohotovostnom režime len 0,3 W. Circolo bude dostupný v titánovej a červenej farbe.

 

Okrem nových kávovarov  prináša NESCAFÉ DOLCE GUSTO aj dva nové nápojové varianty:

 

Nestea Lemon

Po horúcom, náročnom dni sa radi osviežite ľadovým čajom s príchuťou citróna. Táto limitovaná edícia je momentálne v predaji na www.dolce-gusto.sk a v elektro predajniach, od 1.5. dostupný aj v širokej distribúcii. Citrónový ľadový čaj rozširuje doterajšiu rodinu ľadových čajov Nestea s broskyňou.

 

Freddo Cappuccino

Letné dni si môžete spríjemniť šálkou  ľadového cappuccina bez pridaného cukru, tzv. nesladené. Nápoj má výraznú kávovú chuť. Odporúčame podávať s kockami ľadu. Môžete si ho zakúpiť  v elektro  predajniach a na web www.dolce-gusto.sk, od 1.5. dostupný aj v širokej distribúcii.

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.