Originálny darček za 4 čokolády Figaro
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 27.3.2012 02:18
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Od začiatku apríla môžete vo vybraných obchodoch na Slovensku získať za nákup akýchkoľvek štyroch čokolád Figaro originálny darček.

 

Od začiatku apríla môžete vo vybraných obchodoch na Slovensku získať za nákup akýchkoľvek štyroch čokolád Figaro originálny darček.

 

V predajniach obchodných sietí na Slovensku na vás čaká originálny hrnček v štyroch farbách. Na výber sú kombinácie, ktoré si zamiluje celá rodina. Nazbierajte celú sadu všetkých štyroch variant - žltej, modrej, ružovej alebo zelenej. Takto bude mať každý vlastnú farbu a svoju obľúbenú šálku si zaručene s nikým nepomýlite.

 

Všetky dámy, ktoré chcú byť štýlové čaká v predajniach Tesco praktická farebná skladacia taška. Už žiadne zbytočné igelitky. V kabelke nezaberie veľa miesta a nová taška bude poruke aj pri väčších nákupoch. Odteraz budete chodiť z nákupov ako módna ikona. Ktorá taška sa vám páči najviac? Ste radšej za žltú vo farbách jari, zelenú ako letné stromy alebo radšej ružovú a bordovú pre správne dámy? Každá žena vie, že je vždy najlepšie mať vo svojom šatníku rovno všetky. Tak budete vždy najlepšie zladená pri akomkoľvek nákupe.

 

Získať darček je jednoduché. Štyri čokolády znamenajú jeden darček. O každej akcii sa dozviete viac aj v samotnej predajni. Vybrať si môžete ktorúkoľvek z tabuľkových čokolád Figaro, Figaro Sladká vášeň, aj Forte. Je len na vás, ktoré chute pre svojich blízkych skombinujete. Figaro čokolády nájdete v predajniach v obľúbených príchutiach – mliečna, oriešková, jahodová, horká, višňová, či malina. Darčekov je viac ako 90 000 – čaká na vás 70.000 hrnčekov a exkluzívne len v Tescu 20.000 štýlových nákupných tašiek. S výberom svojho obľúbeného darčeka sa poponáhľajte, v obchodoch budú dostupné do vyčerpania zásob. Ak by ste ich náhodou v obchodoch už nestihli, môžete si zasúťažiť na

facebook stránke www.facebook.com/Figaro.

 

Svoju najobľúbenejšiu čokoládu si môžete vybrať aj na stránke www.figaro.sk.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.