Trendy F&F
Autor(ka) : G
Dátum a čas : 23.3.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Trendy prichádzajú a odchádzajú... ale je tu jeden, ktorý nie je až tak úplne trendom! Je stálou súčasťou našich šatníkov i inšpirácií svetových módnych dizajnérov. Odzbrojujúci šarm jednoduchej čiernobielej kombinácie, ak chcete monochromatický vzhľad, alebo módny princíp jing a jang. Svetové módne show prezentujúce sezónu jar/leto 2012 priniesli množstvo príkladov lásky návrhárov práve k jednoduchej čiernobielej...

Milovaná čipka...

Krehká, nádherná ale nie príliš dievčenská... čipka – až ona dá vášmu šatníku túto sezónu punc dokonalosti.

Už niekoľko sezón dizajnéri experimentujú s čipkou. Znovu objavujú klasický materiál, aby ho použili tým najmodernejším spôsobom– ako kontrastný detail, pre formálne strihy, ale i v dúhových farbách na šatách výsostne ženského, ležérneho strihu ušitých kompletne z čipky.  Návrhári od Erdema až po Jonathana Saundersa vytvorili nádherné celo čipkové modely v jemných farebných odtieňoch, ktoré predstavili ako hlavné módne trendy na jar 2012.

Zdajú sa Vám príliš nedostupné? Ó šaty... ušité z čipky v jemných cukríkových odtieňoch s nádychom rokov 50-tych. Je nádherné vhupnúť do jari s ľahkosťou a eleganciou v šatách od F&F.

 

 

Čiernobiela...

Trendy prichádzajú a odchádzajú... ale je tu jeden, ktorý nie je až tak úplne trendom! Je stálou súčasťou našich šatníkov i inšpirácií svetových módnych dizajnérov. Odzbrojujúci šarm jednoduchej čiernobielej kombinácie, ak chcete monochromatický vzhľad, alebo módny princíp jing a jang. Svetové módne show prezentujúce sezónu jar/leto 2012 priniesli množstvo príkladov lásky návrhárov práve k jednoduchej čiernobielej...

Nielenže v správnom prevedení pristane každému, ale môžete si ju dovoliť na akúkoľvek príležitosť. Pracovný obed, alebo štýlový večierok – faux pas určite nehrozí. Práve to je dôvod, prečo britská módna značka F&F vo svojich kolekciách neopomenula tubové šaty nad kolená v štýle Coco Chanel, či pripomínajúce nehynúcu klasiku Jackie Kenedy.

Aj vy sa v nich vidíte na prechádzke pri brehu Seiny v Paríži? Len tak s nedbalo prehodeným sačkom, či kardiganom...

Zamilujte sa s F&F do šiat, ktoré nikdy nevyjdú z módy a budú tým kúskom v šatníku, ktorý zachráni každú situáciu.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.