„Ukážte svoje írske JA“ a vychutnajte si pravú atmosféru osláv Dňa sv. Patrika
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 16.3.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Neseďte doma, je čas na oslavu! Zelená farba, štvorlístky, dobrá zábava a ešte lepšie tradičné pitie - to všetko sú správne prísady na skvelý sobotňajší večer pri mohutnom drevenom stole v kruhu priateľov - v duchu Írska, jeho prírody a zvyklostí. Nemusíte mať v rodnom liste napísaný Dublin, ani si farbiť vlasy na ryšavo, aby ste sa 17.marca mohli pripojiť k obrovskému množstvu ľudí a osláviť tradičný írsky sviatok dňa sv. Patrika.

Neseďte doma, je čas na oslavu! Zelená farba, štvorlístky, dobrá zábava a ešte lepšie tradičné pitie - to všetko sú správne prísady na skvelý sobotňajší večer pri mohutnom drevenom stole v kruhu priateľov - v duchu Írska, jeho prírody a zvyklostí. Nemusíte mať v rodnom liste napísaný Dublin, ani si farbiť vlasy na ryšavo, aby ste sa 17.marca mohli pripojiť k obrovskému množstvu ľudí a osláviť tradičný írsky sviatok dňa sv. Patrika.

 

Tohto írskeho misionára a duchovného, ktorý priniesol do Írska kresťanstvo a stal sa tak národným patrónom, si každoročne pripomínajú po celom svete práve v tento deň. A nielen v Írsku, ale tiež v USA a mnohých ďalších krajinách. Sviatok prerástol do celosvetovo známej akcie, ktorá sa postupne dostala aj k nám, na Slovensko. A tak nadišiel čas hľadať a nájsť! Ten kus Írska v každom z nás...

 

Zelené oblečenie máte, aj štvorlístky a priateľov? Už vám chýba iba jedno – dobré pitie. Tento rok sa vám bezpochyby o navodenie dokonalej atmosféry postará unikátna limitovaná edícia pravej írskej whiskey Jameson. Limitovaná edícia je pripravená a vyrobená špeciálne pre príležitosť osláv dňa sv. Patrika - zbližuje a pretína hranice tradičného írskeho folklóru so súčasným moderným umením. Nové etikety fľaše Jameson sú jedinečnou umeleckou kolážou dizajnéra Paula Dalyho, ktorý sa snažil vyzdvihnúť výnimočnosť samotnej značky a tiež sviatku, ktorý reprezentuje.

 

Jameson, limitovaná edícia celosvetovo najpredávanejšej írskej whiskey, rozhodne nesmie chýbať na vašich stoloch. Nájdete ju aj v 140 podnikoch po celom Slovensku, spolu s darčekovými predmetmi – bekovkami a tetovaniami na rukávy s logom značky Jameson.

 

Vychutnajte si pravú chuť Írska – na zdravie!

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.