Pre všetky nedočkavé!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 12.3.2012 12:55
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Prichádza jar, čas predlžujúcich sa dní, teplejšieho slnka, ktoré rozprúdi v žilách po dlhej zime pozitívnu energiu a znovuzrodenia všetkého živého v prírode. Nie náhodou je preto jar časom, keď sa mnohým párom podarí počať potomka či už plánovaného, alebo neočakávaného.

Prichádza jar, čas predlžujúcich sa dní, teplejšieho slnka, ktoré rozprúdi v žilách po dlhej zime pozitívnu energiu a znovuzrodenia všetkého živého v prírode. Nie náhodou je preto jar časom, keď sa mnohým párom podarí počať potomka či už plánovaného, alebo neočakávaného.

 

Ak ste  nedočkavá/í  a chcete výsledok vášho snaženia sa o ďalšieho člena rodiny vedieť čo najskôr, zadovážte si superspoľahlivý digitálny tehotenský test Clearblue Digital s indikátorom počatia.

Vďaka vysokej citlivosti odhalí vaše tehotenstvo až o 4 dni skôr ako bežné testy. A 4 dni môžu byť pekelne dlhá doba, ak si nie ste istá, však? 

Navyše Vám Clearblue Digital poskytne dvojnásobné potvrdenie výsledku, pretože jeho inteligentné dvojité čidlo™  Vám prezradí nielen symbolom + alebo -, či ste alebo nie ste tehotná, ale digitálny displej Vám v pozitívnom prípade ukáže aj počet týždňov od počatia Vášho dieťatka.  Od očakávaného dňa menštruácie je Clearblue Digital na 99% presný.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.