AVON PROTI DOMÁCEMU NÁSILIU
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 29.2.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

AVON Foundation for Women udelila grant vo výške 60.000 USD mimovládnej organizácii Aliancii žien Slovenska.

AVON Foundation for Women udelila grant vo výške 60.000 USD mimovládnej organizácii Aliancii žien Slovenska.

 

Spoločnosť AVON Cosmetics v rámci projektu AVON proti domácemu násiliu a jeho ambasádorky Daniely Peštovej odovzdala darovací šek na grant vo výške 60.000 USD Aliancii žien Slovenska. Finančné prostriedky budú použité na aktivity a projekty zamerané na boj proti domácemu násiliu na Slovensku.

 

Daniela Peštová, ambasádorka projektu AVON proti domácemu násiliu, ktorý bol založený v roku 2008, odovzdala na tlačovej konferencii do rúk zástupkyne mimovládnej organizácie Aliancie žien Slovenska – pani Daši Malíkovej darovací šek na grant vo výške 60.000 USD. Finančné prostriedky poskytla AVON Foundation for Women (AVON nadácia pre ženy) a sú určené na podporu projektov orientovaných na pomoc obetiam domáceho násilia. Aliancia žien je jedna z desiatich mimovládnych organizácií na svete, ktorej AVON Foundation for Women udelila grant v roku 2012.

 

V roku 2012 pokračuje AVON s aktivitami projektu AVON proti domácemu násiliu. Už v marci 2012 sa bude konať okrúhly stôl na tému domáceho násilia s odborníkmi na túto problematiku.

 

 

AVON proti domácemu násiliu

Projekt AVON proti rakovine prsníka vznikol v roku 2008. Jeho cieľom je ukázať mnohým ženám cestu z ťažkej životnej situácie. Týmto spôsobom chce spoločnosť AVON aj naďalej zlepšovať postavenie žien v spoločnosti a prispieť k zlepšeniu informovanosti o problematike domáceho násilia páchaného na ženách.

Napĺňať ciele projektu pomáha tiež jeho ambasádorka – Daniela Peštová spolu s partnerkou projektu – Alianciou žien Slovenska.

Súčasťou projektu je aj získavanie finančných prostriedkov predajom špeciálnych symbolov „Odhodlania“. Symboly je možné zakúpiť si prostredníctvom AVON Lady/AVON Gentleman, alebo prostredníctvom e-shopu na stránke www.avonprotidomacemunasiliu.sk, kde získate aj viac informácií o projekte.  

 

AVON Foundation for Women je najväčšou firemnou charitatívnou nadáciou orientovanou na zlepšenie postavenia žien v spoločnosti a zlepšenia podmienok ich života i zdravia, ktorá bola založená v roku 1955. Do dnešného dňa darovala na najpálčivejšie problémy týkajúce sa žien viac ako 860 miliónov USD v 50 krajinách sveta. V súčasnosti sa sústredí najmä na problematiku domáceho násilia prostredníctvom projektu AVON proti domácemu násiliu a na ochorenie rakoviny prsníka prostredníctvom projektu AVON proti rakovine prsníka.

 

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.