Nová kolekcia značky Luisa Spagnoli Jar/leto 2012
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 22.2.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Iskrivá, hravá a neodolateľne ženská. Taká je nová kolekcia z dielne talianskej značky Luisa Spagnoli. V jej modeloch budete vždy dokonalá, či už si oblečiete kostým alebo nezabudnuteľné „malé čierne“ s rafinovaným vtkaným čiernym detailom.

Iskrivá, hravá a neodolateľne ženská. Taká je nová kolekcia z dielne talianskej značky Luisa Spagnoli. V jej modeloch budete vždy dokonalá, či už si oblečiete kostým alebo nezabudnuteľné „malé čierne“ s rafinovaným vtkaným čiernym detailom.

 

Nová kolekcia má mnoho tvárí, no jej spoločným menovateľom je sofistikovaná a okúzľujúca ženskosť. Počas dňa má ´žena Spagnoli´ neobmedzené možnosti meniť svoj vzhľad  podľa momentálnej nálady či  spoločenskej príležitosti.

 

Vyberie si každá.

 

Nová kolekcia je inovatívna, plná aktuálnych strihov na rôzne príležitosti a kvalitných materiálov ako čistá bavlna, ľahký denim a široké tuniky zdobené orientálnymi vzormi. Vďaka nim si udržíte vždy elegantný a rafinovaný vzhľad a to aj počas  horúceho leta v meste. Kolekcia má 4 rady: casual, bisniss, coctail a elegant, všetky plné rýdzej talianskej elegancie.

 

Plavbou po mori inšpirované tričká a svetríky s námorníckym prúžkom sú skvele kombinovateľné s nohavicami v námorníckom štýle s vysokým pásom a gombíkovým zapínaním alebo stiahnutím na šnúrku,  rovnako ako s klasickými tričkami.

 

Farebné flitre v živých odtieňoch žltej, zelenej a fuchsie, so silným akcentom na tlmenú alebo plne farebnú oranžovú a tyrkysovú, ktoré sú súčasťou. Nezabúdame ani na športové typy a oblečenie na voľný čas - jeansy, nohavice,  denimové saká a sukne, ideálne kombinovateľné s tričkami, pólo košeľami či čipkovanými blúzkami sú súčasťou novej kolekcie. Pre skoré jarné a neskoré letné dni sú tu bundičky z nepremokavých materiálov, precízne vypracované trenčkoty a kabáty s ´matelassé´ detailmi, ktoré dotvoria Váš celkový look a sú na nezaplatenie pri nevyspytateľnom aprílovom počasí.  

 

Všestranné a vhodné na každý moment počas dňa, sú ultra krátke šatočky inšpirované  strihmi rokov ´60tych s geometrickými motívmi, ktoré sú veľmi ženské, rovnako ako koktailové šaty v rôznych strihoch a z univerzálnejších materiálov, akým je napríklad hodvábny žoržet

Kolekcia hýri vzormi. ´In´ je bodkovaný, motýlikový, prinášajúci vintage look a takisto romantické kvetinové a trendy mriežkované vzory. To všetko v mini a makro verziách.

 

Elegantné a rafinované sú aj  modely z materiálov ako shantung, organza, krajka, damašek a doplnky ako puzdrové kabelky, štóly a bolerká, ktoré doplňujú celý outfit.

 

Buďte túto sezónu ´in´ a sexy po taliansky!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.