Odložte okuliare a vychutnajte si zimu naplno!
Autor(ka) : Veronika
Dátum a čas : 24.2.2012 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Radi lyžujete s priateľmi alebo sa sánkujete so svojimi deťmi? Neobmedzujte sa pri zimných radovánkach kvôli okuliarom! Podobnú dilemu rieši veľa nositeľov okuliarov, a to nielen dospelých. Deti sa nemôžu pre okuliare zúčastniť lyžiarskeho výcviku, alebo skrátka nezažijú tú pravú bláznivú atmosféru sánkovačky či guľovania, lebo si musia dávať pozor na okuliare...

Radi lyžujete s priateľmi alebo sa sánkujete so svojimi deťmi? Neobmedzujte sa pri zimných radovánkach kvôli okuliarom! Podobnú dilemu rieši veľa nositeľov okuliarov, a to nielen dospelých. Deti sa nemôžu pre okuliare zúčastniť lyžiarskeho výcviku, alebo skrátka nezažijú tú pravú bláznivú atmosféru sánkovačky či guľovania, lebo si musia dávať pozor na okuliare...

 

Vychutnajte si vy i vaše deti zimu naplno! Jednoduchým riešením sú kontaktné šošovky. Nahradia okuliare a majú mnoho výhod, napríklad vás neobmedzujú pri pohľade do strán. Oceníte ich aj pre praktickosť a pohodlnosť pri všetkých druhoch zimných športov. Novinkou na trhu sú hydrogélové kontaktné šošovky TopVue. Tenké okraje šošoviek a pridaná lubrikačná látka, hyaluronát sodný, zabezpečujú pohodlie a komfort pri nosení počas celého dňa.

 

Okuliare za kontaktné šošovky

 

Zimné športy sú nám vzácne práve preto, lebo si ich užívame len niekoľko týždňov v roku. Sneh je však výnimočný najmä pre naše ratolesti, lebo sa môžu sánkovať, guľovať či stavať snehuliaka. Prečo si kaziť radosť zo spoločných zážitkov a pohybu na čerstvom vzduchu tým, že si musíme dávať pozor na dioptrické okuliare? Kontaktné šošovky poskytnú nadšencom zimných radovánok pohodlie a komfort. S nimi sa nemusíte obávať, ako v prípade dioptrických okuliarov, že sa vám zašpinia, alebo dokonca zahmlia pri vychutnávaní horúceho čaju či kávy v lyžiarskom stredisku. Okuliare sa veľakrát pri športe zlomia, v horšom prípade môžu úlomky rámu alebo skla poraniť tvár alebo aj oči. Akú ďalšiu výhodu majú kontaktné šošovky oproti dioptrickým okuliarom? Môžete sa na svahu pochváliť trendovými lyžiarskymi okuliarmi.

 

Pri výbere kontaktných šošoviek sa môžete obrátiť na špecialistu (napríklad v optike), ktorý vám poradí, aký typ šošoviek je pre vás vhodný.

 

Výhody kontaktných šošoviek TopVue

 

Kontaktné šošovky TopVue sú novinkou na našom trhu. Príjemné hydrogélové zloženie spolu s prídavnou látkou, hyaluronátom sodným, zabezpečujú pohodlné nosenie a zvlhčenie očí počas celého dňa. Hyaluronát sodný, ktorý má zvlhčujúcu funkciu, sa nachádza aj v našom organizme. Okrem očného sklovca je dôležitý aj pre správne fungovanie kĺbov.

 

Ďalšou výhodou kontaktných šošoviek TopVue sú tenké okraje, ktoré zabezpečujú pohodlie pri nosení, keďže sa na okraji šošovky nevytvorí „schod“ dráždiaci oko pri žmurknutí. S TopVue budete tiež ostro vidieť pri akýchkoľvek svetelných podmienkach. Zvoliť si môžete spomedzi denných, viacdenných či mesačných kontaktných šošoviek.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.