Tchibo spustilo v roku 2012 na Slovensku internetový predaj
Autor(ka) : Danica
Dátum a čas : 16.2.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Úspešný Tchibo koncept 3 v 1, ktorý ponúka – príjemnú, kávou prevoňanú kaviareň, lahodnú kávu na doma a každý týždeň novú kolekciu spotrebného tovaru na rozličné témy pod jednou strechou – sa rozširuje o nový rozmer.

Úspešný Tchibo koncept 3 v 1, ktorý ponúka – príjemnú, kávou prevoňanú kaviareň, lahodnú kávu na doma a každý týždeň novú kolekciu spotrebného tovaru na rozličné témy pod jednou strechou – sa rozširuje o nový rozmer.

 

Tchibo nákupy môžete od februára 2012 uskutočniť jednoducho, rýchlo a ľahko z pohodlia Vášho domova, a to 24hodín denne 7dní v týždni na stránke www.tchibo.sk. Prostredníctvom práve spusteného internetového obchodu spoločnosť Tchibo na Slovensku rozširuje svoju predajnú sieť, pozostávajúcu z vlastných obchodov Tchibo, o možnosť nákupu cez internet.

 

 

„Internetový predaj sme spustili kvôli veľkému zákazníckemu záujmu. Kvalitná káva, rovnako ako týždenne nové tematické kolekcie kvalitného spotrebného tovaru za výhodnú cenu, sú odteraz dostupné ešte širšiemu okruhu zákazníkov“, hovorí Eva Kotýnková, PR manažérka spoločnosti Tchibo. „Obchody Tchibo predstavujú miesto, kde si naši zákazníci môžu nechať odborne poradiť a v útulnej, kávou prevoňanej atmosfére naplno "prežiť" radosť z nákupu kávy a spotrebného tovaru Tchibo. Internet zase predstavuje cestu, ako byť zákazníkom čo najbližšie“, dodáva E. Kotýnková. Zákazníci e-shopu Tchibo výrazne oceňujú napríklad skutočnosť, že objednaný tovar dostanú priamo domov, čo je výhodné hlavne pri objemnejších výrobkoch.

 

V e-shope www.tchibo.sk nájdete vybraný sortiment kávy najvyššej kvality, inovačné kávovary na kapsule v sekcii Cafissimo a výrobky Tchibo zo súčasnej aj niekoľkých minulých tematických kolekcií. Každú stredu sa v sekcii "Svety Tchibo" objavuje nová tematická ponuka výrobkov. Po uplynutí jedného týždňa ju vždy nahradí nová kolekcia. Na internete je navyše možné sa inšpirovať aj výrobkami z kolekcie, ktorá bude uvedená do predaja v „kamenných Tchibo obchodoch“ až v nasledujúcom týždni.

 

Spotrebný tovar v e-shope Tchibo predstavuje každý týždeň nové kolekcie 30 - 60 výrobkov Tchibo vo výbornom pomere kvality a ceny na určitú tému: od domácnosti cez módu, šport, hračky, techniku až po šperky. Kolekcie sú limitované a predávajú sa len do vypredania zásob. Ich najvyššia kvalita a bezpečnosť je potvrdená značkou TCM (Tchibo Certified Merchandise, www.tcm-quality.sk).

 

Nákupy na www.tchibo.sk sú veľmi jednoduché. Stačí si vybrať výrobok, a pokiaľ je to možné, aj jeho rozmer a farbu. Objednané produkty možno zaplatiť elektronicky kreditnou kartou alebo na dobierku. Tovar privezie až domov v dohodnutom čase kuriérska služba, čo iste zákazníci ocenia napr. v prípade objemnejších výrobkov. Produkty, zakúpené elektronicky, možno vrátiť bez udania dôvodu do 30 dní. Pre väčšinu technických výrobkov Tchibo je samozrejmosťou trojročná záruka. Internetový predaj predstavuje popri sieti už siedmych vlastných obchodov Tchibo ďalšiu možnosť, ako zakúpiť kávu i výrobky tejto spoločnosti.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.