Zlatý Bažant: štyri desaťročia svetovej kvality a inovácií
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 20.12.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Vedeli ste, že pivo Zlatý Bažant je dnes jedným z najobľúbenjších značiek piva na Slovensku? A že sa exportuje do 14-tich krajín sveta, licenčne sa vyrába v ďalších štyroch krajinách a neustále prináša inovácie, ktoré menia slovenský trh s pivom?

Vedeli ste, že pivo Zlatý Bažant je dnes jedným z najobľúbenjších značiek piva na Slovensku? A že sa exportuje do 14-tich krajín sveta, licenčne sa vyrába v ďalších štyroch krajinách a neustále prináša inovácie, ktoré menia slovenský trh s pivom?

 

Zlatý Bažant bol prvým pivom plneným do plechoviek, a to nielen v bývalom Československu, ale aj v celej východnej Európe. Inovatívnu plniacu linku na plechovky spustili v hurbanovskom pivovare pred štyridsiatimi rokmi – v roku 1971. Plechovka Zlatý Bažant odvtedy prešla mnohými technologickými zmenami a aj zmenami dizajnu  a dnes patrí k najpredávanejším typom balenia piva na Slovensku.

 

Ďalšie významné prvenstvá zaznamenala značka Zlatý Bažant po vstupe holandského koncernu HEINEKEN do hurbanovského pivovaru. Zlatý Bažant ste tak mohli kúpiť ako prvé pivo v embosovanej fľaši s typickým tvarom hrdla a embosovaným znakom bažanta. Zlatý Bažant priniesol na slovenský trh aj praktický otočný uzáver, tzv. twist-off. Veľký úspech zaznamenalo aj nealkoholické pivo Zlatý Bažant Nealko, ktoré sa vďaka svojej chuti a kvalite postaralo o výrazný rozvoj segmentu nealkoholických pív na Slovensku. V roku 2007 odštartoval Zlatý Bažant tradíciu sviatočných špecialít, ktoré už pravidelne obohacujú ponuku pív koncom roka. Tento rok predstavil ako sviatočnú špecialitu tmavé kvasinkové pivo Zlatý Bažant. Ak vymenovávame inovácie nesmieme zabudnúť na úspešnú pivnú novinku tohto roka – Bažant Radler. Osviežujúci nápoj z piva a prírodnej citronády zaznamenal hneď po svojom uvedení na trh obrovský úspech a získal si doslova srdcia Slovákov.

 

Inovácie, ktoré značka Zlatý Bažant prináša, ocenenia kvality, ktoré Zlatý Bažant dlhodobo získava aj u pivných expertov v susednom Česku, ale predovšetkým svetová chuť a kvalita piva Zlatý Bažant potvrdzujú, že slovenský Zlatý Bažant bol a je skutočne svetový.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.