Štýlový telefón ku každej kabelke – smartfón HTC Rhyme
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 12.12.2011 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Telefón HTC Rhyme je navrhnutý práve pre vás, milé dámy. Pri prvom pohľade Vás upúta nielen jeho dizajn, ale aj vyhotovenie v módnej fialovej farbe. Od prvej chvíle používania tohto užitočného módneho doplnku sa budete cítiť komfortne a budete s ním v maximálnom súlade.

Telefón HTC Rhyme je navrhnutý práve pre vás, milé dámy. Pri prvom pohľade Vás upúta nielen jeho  dizajn, ale aj vyhotovenie v módnej fialovej farbe. Od prvej chvíle používania tohto užitočného módneho doplnku sa budete cítiť komfortne a budete s ním v maximálnom súlade.

 

 

Už pri prvom dotyku Vás zaujme nielen primeraná veľkosť, ktorá sa prispôsobí ruke každej užívateľky, ale aj kvalitné spracovanie vybraných materiálov. Tento model obsahuje množstvo skvelých funkcií, ktoré podčiarkujú jeho výnimočnosť. S intuitívnym prostredím HTC Sense je telefonovanie zážitkom. Ešte pred uskutočnením hovoru s Vašou priateľkou sa Vám na displeji zobrazí napríklad jej posledný status na Facebooku a vy tak budete hneď vedieť, čo je u nej nové. S predpoveďou počasia už na hlavnej obrazovke budete vždy pripravená na to, či si so sebou vezmete slnečné okuliare alebo dáždnik. A je toho omnoho viac.

 

Supertelefónu však nechýbajú ani doplnky, ktoré zdôraznia váš štýl. Módne slúchadlá, dokovacia stanica, ktorá sa mení na budík a hudobné centrum u vás doma, dopĺňa aj prívesok v tvare malej kocky, ktorý vás upozorní na prichádzajúci hovor alebo SMS-ku. Nestane sa Vám tak, že zmeškáte dôležitý hovor, pretože váš telefón leží na dne kabelky. HTC Rhyme tiež ponúka prvotriedny fotoaparát, ktorý robí skvelé fotografie a umožňuje ich upravovať tak, aby vyzerali tak ako chcete vy.

 


HTC Rhyme je telefón, ktorý sa do Vášho ženského života dokonale hodí. Okrem toho, že dobre vyzerá, rovnako perfektne zvláda aj kancelárske aplikácie. Rýchly prístup k e-mailom, internetu či dôležitým dokumentom je preňho hračkou.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.