Šálka rovnováhy medzi telom a dušou
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 9.12.2011 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Prémiové wellnes čaje značky MEDZI TELOM A DUŠOU prichádzajú v „novom šate“ a s novými zaujímavými kombináciami prírodných bylín a ovocia. Čajový experti namiešali vyvážený „koktejl“ prírodných starostlivo vyberaných surovín do zmesi čajov, ktoré Vám spríjemnia každú chvíľu dňa. Môžete príjemne začať deň s „Prílevom energie“ a neskôr sa v práci potešiť „Pozitívnou mysľou“. Po výdatnom obede svojej línii zase dopriať šálku čaju „Štíhla a fit“ a po úspešnom dni zrelaxovať pri voňavej šálke „Sladkých snov“.

Prémiové wellnes čaje značky MEDZI TELOM A DUŠOU prichádzajú v „novom šate“ a s novými zaujímavými kombináciami prírodných bylín a ovocia. Čajový experti namiešali vyvážený „koktejl“ prírodných starostlivo vyberaných surovín do zmesi čajov, ktoré Vám spríjemnia každú chvíľu dňa. Môžete príjemne začať deň s „Prílevom energie“ a neskôr sa v práci potešiť „Pozitívnou mysľou“. Po výdatnom obede svojej línii zase dopriať  šálku čaju „Štíhla a fit“ a po úspešnom dni zrelaxovať pri voňavej šálke „Sladkých snov“.

 

 

Prílev energie

Neraz sa ráno zobudíte s pocitom vyčerpania, namiesto toho, aby ste sa cítili plné sily? Po obede si túžite dať  „šlofíka“? Jednoducho niekedy potrebujete ten správny „životabnudič“ pre telo i myseľ.  Čajoví experti namiešali to najlepšie z darov prírody v čaji „Prílev energie“ z wellnes radu MEDZI TELOM A DUŠOU. Obsahuje čierny čaj, maté, guaranu a kolové orechy známe svojimi povzbudivými účinkami. Príjemne osvieži aj chuť mäty a prírodnej jablkovej dužiny, ktoré v dômyselnej kombinácii pôsobia ako ozajstný prílev čistej prírodnej energie. Vďaka vyváženému zloženiu je tento čaj vhodný aj na niekoľkonásobné pitie a spoľahlivo „dobije“ baterky kedykoľvek počas dňa.

 

 

Pozitívna myseľ

Základom je hneď zrána sa pozitívne naladiť. Doprajte si príjemný štart dňa s výživnými raňajkami  so šálkou čaju s výstižným názvom „Pozitívna myseľ“ z wellnes radu MEDZI TELOM A DUŠOU. Rafinovaná kombinácia materinej dúšky, listov černíc a marakuje vám poskytne uvoľnenie a dobrú náladu, s ktorou si potom počas celého dňa užijete krásy života plnými dúškami. Pozitívny prístup je tým najlepším krokom nielen pre vaše zdravie, ale aj pre šťastný život. Spokojní a optimistickí ľudia sú navyše veľmi imúnni voči chorobám.

 

 

 

Štíhla a fit

Udržiavanie štíhlej línie ide s podporou prírody  oveľa ľahšie. V každej šálke čaju „Štíhla a fit“ z wellnes radu MEDZI TELOM A DUŠOU nájdete dômyselnú kombináciu púpavy, citrónovej trávy a mäty s prírodnými očistnými účinkami. Pomôže Vášmu metabolizmu a upokojí trávenie. Organizmus tak znovu nadobudne fyzickú i duševnú pohodu a budete si užívať príjemný pocit ľahkosti. Čaj je spracovaný špičkovou technológiou, vďaka čomu si zachováva svoju prirodzenú chuť a napomáha udržiavať telo a myseľ v dokonalej harmónii.

 

Sladké sny

Prežili ste dlhý a únavný deň, ležíte v posteli no spánok neprichádza? V hlave sa vám preháňajú rôzne myšlienky, počujete tikot budíka, minúty sa vlečú. Za poriadny spánok by ste obetovali hádam aj celý majetok. Dôležité je navodiť telu i mysli pohodu pred tým, ako si ľahnete do postele. Odmenou Vám bude zdravý a pokojný spánok. Pomôžte si darmi prírody a pred spánkom si doprajte šálku čaju „Sladké sny“ z wellnes radu MEDZI TELOM A DUŠOU. Tento voňavý čajík s harmonickou kombináciou rumančeka, levandule a pomaranča v dômyselnom spojení s ďalšími bylinkami Vás dokonale uvoľní a prenesie do ríše tých najsladších snov.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.