Keď sa žiarivé sny stanú skutočnosťou
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 2.12.2011 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Darovať šperk znamená darovať city. V novej kolekcii od spoločnosti Tchibo nájdete veľký výber okúzľujúcich šperkov, ktoré zaručene rozžiaria srdce každej ženy. Skvosty zo striebra a zlata sú korunované fascinujúcimi drahými kameňmi. Trblietavé perly a žiarivé zirkóny sa ukazujú v celej svojej kráse. Úžasné okamihy plné emócií môžete zažiť aj s módnymi šperkmi, vybranými doplnkami a luxusnou bielizňou. V predaji v Tchibo obchodoch v týždni od 29. novembra 2011.

Darovať šperk znamená darovať city. V novej kolekcii od spoločnosti Tchibo nájdete veľký výber okúzľujúcich šperkov, ktoré zaručene rozžiaria srdce každej ženy. Skvosty zo striebra a zlata sú korunované fascinujúcimi drahými kameňmi. Trblietavé perly a žiarivé zirkóny sa ukazujú v celej svojej kráse. Úžasné okamihy plné emócií môžete zažiť aj s módnymi šperkmi, vybranými doplnkami a luxusnou bielizňou. V predaji v Tchibo obchodoch v týždni od 29. novembra 2011.

 


 

Strieborné prstene                                     

Žiarivé zirkóny  zasadené v pavé. Fascinujúca škála farieb robia z každého z týchto prsteňov ozajstný skvost. Striebro 925/1000. Čierny, biely. Hnedý a vínový s čiernymi ródiovanými priestormi medzi kameňmi. Veľkosť 17 - 19.

 

Strieborná retiazka s piatimi príveskami

Päť príveskov v tvare krúžku je možné kombinovať, ako sa vám práve páči. Tri z príveskov sú zdobené trblietavými zirkónmi. So zapínaním na karabínku. Dĺžku retiazky 45 cm, je možné skrátiť na 42 cm. Striebro 925/1000.

 

Strieborné náušnice kreoly            

Každá z týchto okúzľujúcich náušníc je zdobená tromi odnímateľnými príveskami - jeden je osadený bielou perlou z lastúrového jadra, druhý sivou a na treťom z nich žiari zirkón. Priemer každej perly je  6 mm. Striebro 925/1000.

 

Nekonečný perlový náhrdelník s variabilnou sponkou

Neobyčajne dlhý náhrdelník predstavuje umelo pestované sladkovodné perly v celej ich dokonalosti. Bez zapínania. Náhrdelník je možné vďaka variabilnej sponke nosiť mnohými spôsobmi. Priemer perál 6 – 6,5 mm. Dĺžka náhrdelníka 120 cm. So striebrom 925/1000.

 

Zlaté náušnice Tahitská perla                                           
Umelo pestované tahitské perly v tvare kvapôčky sú výrazom rýdzej elegancie. Šperk s tahitskými perlami je vždy unikát. Každá perla je totiž jedinečná. Priemer perál 9 – 9,5 mm. Zlato 585/1000.

 

Zlaté náušnice kreoly                                             

Na týchto náušniciach s oslnivou líniou sa efektne kombinuje štruktúrované biele zlato sa žiarivým žltým zlatom. Sú jednoducho  neprehliadnuteľné. Zlato 585/1000.

 

Zlatá retiazka                        

Dva prepojené ovály z bieleho a žltého zlata. Sú osadené zvodne sa trblietajúcou, umelo pestovanou sladkovodnou perlou bielej farby.  Prívesok je možné nosiť oboma stranami dopredu. Priemer perly je 7,0 – 7,5 mm. Dĺžku retiazky 45 cm je možné skrátiť na 42 cm.  Zlato 585/1000.

Zlatý prsteň                                                                                    
Dva krúžky zo žltého zlata elegantne rámujú prostredný krúžok zdobený filigránskou štruktúrou. Veľkosť 17 - 19. Zlato 585/1000

 

Náramok                              

Zdobený štruktúrovaným prvkom striebornej farby, ďalší je vysoko lesklý a tretí je osadený sklenenými kamienkami. Opláštenie z pravej kože. So zapínaním na magnet. Čierny a vínový.

 

Držiak na kabelku                                                               
Zdobený sklenenými kamienkami. Umožňuje zavesiť kabelku na hranu stola. S odnímateľnou retiazkou na zavesenie na kabelku. Zrkadlo na líčenie vo viečku. Výklopný háčik s magnetickým držiakom. Protišmyková spodná strana.

 

Tieto výrobky sú v predaji v týždni od 29. novembra  2011 v Tchibo obchode v bratislavských nákupných centrách Avion Shopping Park, Eurovea a Aupark, v obchodnej galérii Optima v Košiciach a najnovšie aj v žilinskom Auparku.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.