...pred pol rokom prišla vláda Draka 3
Autor(ka) : Vadim .
Dátum a čas : 9.10.2000 13:07
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Tento krát si povieme niečo o znameniach v roku Draka.


Krysa
Pre Krysu je rok draka veľmi príjemný. Ste nabitý energiou a šťastím. Ľudia to cítia a radi sa zdržujú vo vašej prítomnosti. Dokážete si nakloniť tých správnych priateľov a tých menej šťastných vypočujete a podáte im pomocnú ruku. V láske aj kariére vás v tomto roku čakajú skvelé príležitosti. V prvom rade máte šancu zarobiť dosť peňazí na svojich vlastných projektoch. Pokiaľ ste zamestnaní mate šancu na povýšenie či zvýšenie platu. Ak ste nezamestnaní, nájde sa šanca na prácu. Dôležité pre vás je, aby ste boli rozhodní a k veciam pristupovali s pozitívnou motiváciou. Najkrajšími mesiacmi bude pre vás júl a august. Ak ste ešte nezadaní, čaká vás nový vzťah. Snáď na celý život. Nezabudnite, že všetko, čo začnete v roku Draka, je veľké a pevné.

Byvol
V roku Draka vás čakajú rôzne výzvy a prekvapenia. Ak trochu potlačíte svoj konzervativizmus, tak sa dokážete vysporiadať s akýmkoľvek problémom. Napokon dosiahnete všetko, po čom túžite. Vaše plány sa síce nebudú realizovať rýchlo, ale dospejú k šťastnému koncu. Budete síce musieť tvrdo pracovať, /čo pre vás nie je nijaký problém /, ale cestu vám zjednoduší stretnutie s tými správnymi ľuďmi, ktorí vám podajú pomocnú ruku. Druhá polovica roku Draka bude pre vás ako pohladenie – veselá, príjemná a bez problémov. Myslite však na zadné kolieska, na budúci rok bude vládnuť svetu Had.

Tiger
Ak Tiger nezabudne na svoju povestnú rozhodnosť a bojovnosť, čaká ho veľmi zaujímavý rok.. Rok Draka je nabitý príležitosťami a šťastena stojí na vašej strane. V povolaní vás čakajú závratné úspechy, aj keď je možné, že najprv si nejaké nové povolanie budete musieť nájsť. Okrem toho je tento rok mimoriadne vhodný na cestovanie a ak vás niekto pozve na dlhšiu cestu za poznávaním, rozhodne neodmietnite. Skôr ako vyrazíte, prekontrolujte si ešte či máte cestovné doklady, zaplatené účty a či ste zaočkovaný. Potom to bude naozaj cesta snov. Aj školu, ktorú začnete v tomto roku , úspešne ukončíte.

Králik
Rok Draka je ďalší z výborných Králičích rokov. Ak ste počas minulých rokov zažili ujmu či neprávosť, rok Draka dá opäť všetko na pravú mieru. Tok financií na vaše konto sa ustáli a zamestnávateľ si všimne vašu výnimočnosť. Je možné, že vaša rodina sa zväčší o nového člena, narodeného v šťastnom roku Draka. Mali by ste sa čo najviac pohybovať v spoločnosti svojich priateľov, naplní vás to pozitívnou energiou a entuziazmom. V tomto roku si však dobre rozmyslite, ktorej spoločnosti venujete svoju priazeň. Už je čas vyfarbiť sa.

Drak
Váš vlastný rok je pre vás síce pohodlný ale... Musíte si dať pozor na zdravie. Napriek tomu, že ste mimoriadne silný jedinec, hrozia vám menšie zdravotné problémy. Váš vzťah k životu bude v tomto roku mimoriadne uvoľnený a pomôže vám byť otvorenejší a vnímavejší k ostatným. S radosťou sa budete deliť o svoje nápady a možnosti so svojimi najbližšími. Tento rok na vás nečakajú žiadne veľké prekážky či problémy. Neopite sa však šťastím, lebo z vytriezvenia bolí hlava.

Had
Tento rok vás stretne veľa vecí, ktoré nebudú dôvodom na prehnanú radosť či optimizmus. Budete skôr introvertní a budete sa strániť ľudí. V láske vás čaká obdobie chladu. Najmä preto, že od svojho partnera vyžadujete primnoho. Ste zraniteľní a citliví a je pravdepodobné, že vaše reakcie sú neprimerané. Aj menšie konflikty s partnerom sa môžu stať vleklými. Všetky úlohy by ste si mali rozdeliť do menších skupín a riešiť ich postupne. V prvej časti roku Draka by bolo najlepšie zobrať si dovolenku a neriešiť vôbec nič. Dávajte si pozor na svoju tendenciu míňať viac peňazí, ako sa vám darí zarobiť. Odporúčame vám, čo najpokojnejšie čakať na budúci rok, ktorý bude patriť práve Hadom.



Kôň
Ste plný optimizmu a dôvery vo vlastné sily. Minulý rok bol pre vás výborný. Ak ostanete na vlne pozitivizmu a aktivity, ktorá vás v tom roku sprevádzala bude tento rok rovnako úspešný. Čakajú vás dobré správy. Možno sa vaša rodina dokonca rozrastie o nového člena. Čo sa týka osobných vzťahov je rok Draka obdobím rýchlych zmien. Dôležité pre vás je, chopiť sa vždy tej správnej príležitosti a využiť ju. Nebojte sa, vy to dokážete!

Koza
Toto bude pre vás pokojný a konštruktívny rok. Musíte vyhrať boj so svojou nesmelosťou a prehnanou starostlivosťou a čakajú vás úspechy. V zamestnaní rovnako ako v láske. Pre lásku je mimoriadne priaznivé leto. Je možné, že stretnete svoju starú lásku a váš vzťah prerastie vo vášnivú romancu. Ak ste slobodní, nenechajte si túto príležitosť ujsť. Svadba a najmä dieťatko prinášajú v roku Draka obrovské šťastie.

Opica
Ste plný energie a neviete sa dočkať úloh, ktoré pred vás tento rok postaví. Chcete vytvoriť niečo, čo po vás navždy ostane. Na povrch vyplávajú neočakávané stránky vašej povahy. Váš vzťah prejde mnohými premenami. Zistíte, akú neskutočnú intenzitu a hĺbku môže nadobudnúť vzťah. Ešte nikdy ste sa v žiadnej zo svojich ľúbostných pletiek tak neangažovali. Toto je rok vhodný na expanziu – v súkromnom aj pracovnom živote. Príležitostí je dosť a vy sa ich dokážete chopiť.

Kohút
Tento rok bude pre vás relatívne dobrý. Najmä v prípade, že sa dokážete postarať o to, čo ste už získali. Môže byť aj mimoriadne vzrušujúci a plný možností. V žiadnom prípade by ste nemali pokúšať šťastie s riskantnými investíciami. Nič, čo sľubuje rýchle peniaze vám tento rok neprospeje. V podstate by ste sa mali vyhnúť všetkým veľkým finančným transakciám. Ak neuveríte hviezdam, potom sa nečudujte. Máte totiž v tomto roku sklon k hromadeniu chýb. Možné sú aj boje o moc vo vnútri vašej rodiny či na pracovisku. Dôležité je, aby ste dosiahli kompromis. Všetko hneď pôjde jednoduchšie. Nezabudnite, doma má vždy pravdu mamička a na pracovisku šéf. Jednoduché, nie?

Pes
Ak sa do roku Draka zahryznete zo správneho konca, môže to byť pre vás dobrý rok. Finančné záležitosti sú vyriešené od minulého roka. Radšej na tom nič nemeňte. Pokúšate sa vystúpiť na vrchol a mať svoj život pod úplnou kontrolou. Je možné, že vám to úplne nevyjde. Možno práve to bude dôvodom, že vás koncom roka chytí filozofická nálada. Vďaka nej sa dokážete na svoj život pozrieť z inej perspektívy, čo rozhodne nemôže byť na škodu. Pomôže vám to zharmonizovať vzťah s vaším partnerom. V tomto období sa objavia aj zaujímavé príležitosti. Ak dokážete správne využiť svoje schopnosti a danosti, bude to pre vás úspešný rok.

Prasa
Veľa pozornosti budete venovať svojej ekonomickej situácii. Tá je zväčša, vzhľadom na vaše šťastie, mimoriadne dobrá. O svojom vzťahu s partnerom budete mať tento rok trochu nerealistické predstavy. Budete jednať citlivejšie a vaše nároky budú priveľké. Preto príde vo vašom súkromnom živote k zmenám. Rok Draka vám však ponúka nové vzťahové perspektívy. Ak budete ochotní priniesť nejaké obete, bude to pre vás mimoriadne priaznivý rok. Najmä posledná časť roku bude úplne nabitá pohodou a láskou. Už aby to bola jeseň...

podľa knihy Rok Draka od Henning Hai Lee Yanga


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.