Alain Delon – francúzsky šarm v šatníku slovenských mužov
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 28.9.2011 01:01
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Úspešná značka pánskej módy Alain Delon pomáha slovenským mužom k elegantnému vzhľadu už viac ako desať rokov. Široký výber pánskeho oblečenia je v ponuke v deviatich predajniach na Slovensku. Otvorením Salóna Alain Delon v Bratislave a uvedením služby Custom Made v roku 2009 vyšla značka v ústrety najnáročnejším klientom. Custom Made nadväzuje na tradíciu ručne šitej pánskej módy a ponúka top kvalitu materiálov, strihov a spracovania. Novinka Individual Tailoring umožňuje vyrobiť oblek, sako, nohavice a košeľu už do štyroch týždňov. Vybrať si možno z kvalitných materiálov, podšívok a strihov, ktoré budú presne prispôsobené mieram zákazníka. A to všetko za cenu porovnateľnú s konfekciou.

Úspešná značka pánskej módy Alain Delon pomáha slovenským mužom k elegantnému vzhľadu už viac ako desať rokov. Široký výber pánskeho oblečenia je v ponuke v deviatich  predajniach na Slovensku. Otvorením Salóna Alain Delon v Bratislave a uvedením služby Custom Made v roku 2009 vyšla značka v ústrety najnáročnejším klientom. Custom Made nadväzuje na tradíciu ručne šitej pánskej módy a ponúka top kvalitu materiálov, strihov a spracovania. Novinka Individual Tailoring umožňuje vyrobiť oblek, sako, nohavice a košeľu do štyroch týždňov. Vybrať si možno z kvalitných materiálov, podšívok a strihov, ktoré budú presne prispôsobené mieram zákazníka. A to všetko za cenu porovnateľnú s konfekciou. 

 

Klasická pánska elegancia

Pri zrode značky Alain Delon na Slovensku stála dvojica mužov s víziou. „Chceli sme priniesť slovenským mužom kvalitu a štýl z ulíc Paríža, Londýna či Ríma. Značka, ktorá sa opiera o klasický šarm a eleganciu a ktorú charakterizuje osoba charizmatického francúzskeho herca, preto bola jasnou voľbou,“ spomína na začiatky podnikania v biznise s pánskou módou Alexander Wohlstein, riaditeľ slovenského zastúpenia Alain Delon.

 

Ťažiskom ponuky Alain Delon sú klasické obleky a košele, ktoré dopĺňajú svadobné modely a plesové smokingy. Kompletný outfit dotvoria kvalitné viazanky, manžetové gombíky, opasky a aktovky. Pre menej formálne príležitosti sú v ponuke športové saká a široký výber voľnočasovej módy. Profesionálne módne poradenstvo a zákaznícky servis je bonusom pre všetkých klientov.

 

Exkluzívne krajčírske remeslo

Pred tromi rokmi rozšíril možnosti ponuky Alain Delon bratislavský Salón, z ktorého pochádzajú originálne obleky šité na mieru. „Koncept Custom Made vychádza z tradície poctivého britského krajčírskeho umenia,“ vysvetľuje Alexander Wohlstein. „Chceli sme aj slovenským mužom dať možnosť vyskúšať si najvyššiu kvalitu pánskeho šitia na mieru,“ dopĺňa A. Wohlstein. Páni oceňujú predovšetkým jedinečné poradenstvo imidž konzultanta a možnosť výberu z najkvalitnejších látok, podšívok, gombíkov či dokonca nití. Samozrejmosťou je ručne vytvorený strih presne podľa želania klienta a iniciály nositeľa na vnútornej strane saka. Každý oblek z dielne Salónu Alain Delon je preto luxusný originál svetovej kvality.

 

Trendy bez kompromisov

Na jar tohto roku priniesla značka Alain Delon na Slovensko aktuálny trend. „Individual Tailoring poskytne komfort individuálneho výberu všetkým mužom, ktorí sa nechcú podriadiť diktátu konfekcie a neradi robia kompromisy,“ dopĺňa Alexander Wohlstein. Priamo v predajni zoberú asistentky predaja zákazníkovi miery, podľa ktorých sa preňho ušije perfektne sadnúci oblek s možnosťou výberu  rôzných fazón, modelu a tiež materiálu. To všetko v lehote štyroch týždňov a za cenu konfekčných oblekov aktuálnej kolekcie.

 

Značka Alain Delon si vďaka kvalitnej ponuke a prístupu k zákazníkom vytvorila na slovenskom módnom trhu stabilné miesto. O jej obľube svedčí aj viac než 25 000 členov Clubu Alain Delon. Vízia značky – ponúkať zákazníkom skutočnú kvalitu bez kompromisov – tak nachádza uplatnenie aj u nás.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.