Navrhnuté pre život: dva nové fotoaparáty Nikon COOLPIX
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 9.9.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Nikon Europe dnes posilňuje svoj rad fotoaparátov COOLPIX Style o dva nové modely, ktoré posúvajú hranice v oblasti štýlu a funkcií kompaktných fotoaparátov. Prvým prírastkom je fotoaparát COOLPIX S1200pj, najnovší kompaktný fotoaparát s integrovaným projektorom. Fotoaparát COOLPIX S1200pj, nástupca modelu COOLPIX S1100pj, ponúka o 20 lumenov jasnejšiu projekciu a tiež okamžité pripojenie k zariadeniam iPhone, iPad a iPod Touch, takže používateľ má ešte viac možností prehliadania a zdieľania vytvorených videosekvencií a snímok. Druhým prírastkom je fotoaparát COOLPIX S100 – štýlový dotykom ovládaný fotoaparát s rozlíšením 16 megapixlov, 3,5

Fotoaparát COOLPIX S1200pj so zdokonaleným projektorom a COOLPIX S100 s možnosťou zhotovovať 3D snímky

 

Spoločnosť Nikon Europe dnes posilňuje svoj rad fotoaparátov COOLPIX Style o dva nové modely, ktoré posúvajú hranice v oblasti štýlu a funkcií kompaktných fotoaparátov. Prvým prírastkom je fotoaparát COOLPIX S1200pj, najnovší kompaktný fotoaparát s integrovaným projektorom. Fotoaparát COOLPIX S1200pj, nástupca modelu COOLPIX S1100pj, ponúka o 20 lumenov jasnejšiu projekciu a tiež okamžité pripojenie k zariadeniam iPhone, iPad a iPod Touch, takže používateľ má ešte viac možností prehliadania a zdieľania vytvorených videosekvencií a snímok. Druhým prírastkom je fotoaparát COOLPIX S100 – štýlový dotykom ovládaný fotoaparát s rozlíšením 16 megapixlov, 3,5" dotykovým displejom OLED a s funkciou zhotovovania 3D snímok.

 

Nicolas Gillet, produktový manažér pre spotrebiteľské produkty spoločnosti Nikon Europe hovorí: „Snímanie a zdieľanie fotografií je teraz ešte jednoduchšie. Fotoaparát COOLPIX S1200pj rozširuje náš inovatívny rad fotoaparátov s projektorom a pridáva možnosť pripojenia a projekcie priamo zo zariadení iPhone a iPad. Štýlový fotoaparát COOLPIX S100 je vybavený modernými funkciami, ako napríklad režimom vytvárania 3D snímok, ktoré umožňujú zabávať sa a experimentovať so spôsobmi zachytenia sveta.“


 

Navrhnutý pre fotografovanie a zdieľanie – COOLPIX S1200pj
Už nikdy sa nebudete pri prezeraní fotografií, videosekvencií a prezentácií musieť tlačiť okolo malého displeja. Fotoaparát COOLPIX S1200pj s integrovaným projektorom uľahčuje snímanie a zdieľanie, a ponúka tak ešte viac možností prístupu k vášmu obsahu. Fotoaparát S1200pj, nástupca modelu COOLPIX S1100pj, je teraz kompatibilný so zariadeniami iPhone, iPad a iPod Touch, je ho možné pripojiť aj k počítaču Mac aj PC, takže na akýkoľvek rovný povrch môžete ihneď premietnuť fotografie aj videosekvencie. S výkonom 20 lumenoch a technológiou DLP je projekcia ešte jasnejšia ako kedykoľvek predtým a obraz môže mať rozmery od 26 do 152 cm (5 až 60 palcov). Podsvietené ovládacie tlačidlá na fotoaparáte a na voliteľnom diaľkovom ovládaní ďalej uľahčujú prevádzku v tmavých miestnostiach.

Fotoaparát COOLPIX S1200pj dosahuje vynikajúce rozlíšenie a presné zaostrenie snímok aj videosekvencií pomocou snímača CCD s rozlíšením 14 megapixlov, záznamu videosekvencií v rozlíšení HD (720p) so stereofónnym zvukom, širokouhlému objektívu NIKKOR s 5-násobným zoomom a štyrom automatickým funkciám proti rozmazaniu snímky.

 

Pre tých, ktorí chcú byť kreatívny, ponúka fotoaparát COOLPIX S1200pj možnosť použiť špeciálne efekty pri zhotovovaní snímok a videosekvencií alebo rad filtrov a efektov na už vytvorené statické snímky. Pri fotografovaní je možné použiť napríklad efekty Zmäkčovací filter alebo Nostalgická sépia. Medzi filtre vstavané vo fotoaparáte na zdokonalenie fotografií patrí Cross Screen (hviezdicový filter), Rybie oko a Efekt zmenšeniny. 

 

Fotoaparát COOLPIX S1200pj sa dodáva v dvoch farbách: čierny a ružový. Bude k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 399 euro.

 

Dotyk elegancie – COOLPIX S100

Fotoaparát COOLPIX S100 je štýlovou voľbou pre tých, ktorí chcú prístroj s jednoduchým ovládaním, ideálny na nosenie so sebou. Tento štíhly model ponúka skvelú zmes sofistikovaného štýlu a technickej vyspelosti. Predáva sa vo výraznej ružovej, červenej alebo čiernej farbe. Jeho telo s hrúbkou 18,1 mm pohodlne sedí v ruke a ľahko sa zasúva do vrecka alebo puzdra. Ovládací panel s možnosťou ovládania viacerými prstami ihneď reaguje na dotyk, takže ovládanie na veľkom displeji OLED s uhlopriečkou 8,7 cm (3,5 palca) je maximálne intuitívne.

 

Pre tých, ktorí sa chcú pri fotografovaní baviť, je fotoaparát COOLPIX S100 vybavený novou možnosťou zhotovovať 3D snímky. Tento špeciálny režim 3D fotografovania kombinuje dva obrazy snímané z rôznych miest do trojrozmerného obrazu, ktorý možno zobraziť na televízoroch a počítačoch s technológiou 3D. Rovnako ako pri ostatných modeloch COOLPIX sa môžete spoľahnúť na skvelú výkonnosť pri každom osvetlení, pretože fotoaparát S100 sa môže pochváliť 16-megapixelovým snímačom CMOS. Fotoaparát tiež ponúka snímanie videosekvencií v rozlíšení Full HD (1080p) so stereofónnym zvukom, širokouhlý objektív NIKKOR s 5-násobným zoomom, technológiou proti rozmazaniu obrazu a špeciálnymi svetelnými režimami, ako je napríklad Nočný portrét.

 

Funkcia Jednoduchá panoráma rozšíri váš pohľad na svet zhotovením snímok s uhlom 360 a 180. Pri vertikálnom alebo horizontálnom pohybe cez snímanú scénu zhotoví fotoaparát rýchlu sériu snímok a ihneď ich spojí do krásnej panorámy.

Fotoaparát COOLPIX S100 sa dodáva v troch farbách: ružový, čierny a červený. Bude k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 229 euro.

 

 

ViewNX 2

Softvérový balíček všetko v jednom ViewNX 2 umožňuje jednoduché a rýchle importovanie, prechádzanie, upravovanie a zdieľanie statických snímok aj videosekvencií. Rovnako, ako jeho veľmi úspešný predchodca ViewNX, je aj softvér ViewNX 2 jednoducho použiteľnou súpravou programov, ktorá ponúka mnoho funkcií nad rámec štandardných možností operačného systému. Novo pridané funkcie úpravy videosekvencií sú prevzaté priamo z programov pre oceňované profesionálne zrkadlovky Nikon. Používatelia tak môžu vytvárať ohromujúce videosekvencie. Softvér ViewNX 2 sa dodáva so všetkými digitálnymi fotoaparátmi Nikon a je k dispozícii aj na stiahnutie zdarma.

 

EXPEED C2

Pôvodný systém spracovania obrazu EXPEED v sebe obsahoval všetky skúsenosti a technológie vyvinuté počas dlhej histórie spoločnosti Nikon. Teraz, vďaka najnovšej verzii známeho systému Nikon EXPEED C2, sa možnosti fotografovania ďalej rozširujú: zdokonalené nahrávanie videa, vysoká výkonnosť pri vysokej citlivosti a maximálna kvalita snímky. EXPEED C2 maximalizuje výkon snímača na dosiahnutie čistého a realistického obrazu so živými farbami, nižším šumom a hladkými prechodmi tónov, a vynikajúcich snímok a videosekvencií.

 

Nikon my Picturetown

Teraz môžete bezpečne zálohovať svoje snímky pomocou služby my Picturetown (www.mypicturetown.com), bezplatného on-line ukladacieho priestoru pre digitálne fotografie a zdieľanie, ktoré vám prináša spoločnosť Nikon. Svoje fotografické spomienky môžete jednoducho zdieľať s priateľmi a usporiadať si cenné spomienky do on-line zbierok. Získate 2 GB voľného miesta na ukladanie tisícov spomienok a ak potrebujete uložiť viac snímok, svoje členstvo si môžete kedykoľvek rozšíriť na Zlatý účet.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.