ZDRAVÉ KOSTI A ZUBY
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 29.7.2011 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Vápnik (Calcium) ako základný minerálny prvok je dôležitý pre krvnú zrážanlivosť, prispieva tiež k udržaniu zdravých kostí a zubov. Je vhodný pre rýchle rastúci detský organizmus, v období tehotenstva a dojčenia, ale aj počas rekonvalescencie, pri zvýšenej telesnej námahe a u žien v období klimaktéria. Pri jeho nedostatku v organizme je odčerpávaný z kostí, čo vedie k ich mäknutiu a možnému vzniku krivice. Vitamíny D a A, prítomné v rybom oleji, sú zasa dôležité pre vstrebávanie vápnika do čriev a jeho prechodu do krvného obehu.

Vápnik (Calcium) ako základný minerálny prvok je dôležitý pre krvnú zrážanlivosť, prispieva tiež k udržaniu zdravých kostí a zubov.

 

Je vhodný pre rýchle rastúci detský organizmus, v období tehotenstva a dojčenia, ale aj počas rekonvalescencie, pri zvýšenej telesnej námahe a u žien v období klimaktéria. Pri jeho nedostatku v organizme je odčerpávaný z kostí, čo vedie k ich mäknutiu a možnému vzniku krivice. Vitamíny D a A, prítomné v rybom oleji, sú zasa dôležité pre vstrebávanie vápnika do čriev a jeho prechodu do krvného obehu.

 

Tento veľmi dôležitý prvok nevyhnutný pre optimálne fungovanie organizmu, ale aj pre zdravé kosti a zuby. Výživový doplnok Vápnik s rybím olejom vyrába spoločnosť WALMARK® v  najvyššej farmaceutickej kvalite garantovanej certifikátom GMP.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.