Jahodové pohladenie a maškrtenie s cukríkmi
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 10.6.2011 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Leto je za dverami a s ním aj sezóna jahôd. Týmto obľúbeným, chutným a navyše zdravým ovocím plným antioxidantov a minerálnych látok sa nechala inšpirovať aj firma HARIBO, ktorá predstavuje svoje penové jahodové cukríky PRIMAVERA. Malé jahôdky obalené cukrom potešia každého, kto jednoducho neodolá žiadnej lahôdke s príchuťou tohto jedinečného ovocia.

Leto je za dverami a s ním aj sezóna jahôd. Týmto obľúbeným, chutným a navyše zdravým ovocím plným antioxidantov a minerálnych látok sa nechala inšpirovať aj firma HARIBO, ktorá predstavuje svoje penové jahodové cukríky PRIMAVERA. Malé jahôdky obalené cukrom potešia každého, kto jednoducho neodolá žiadnej lahôdke s príchuťou tohto jedinečného ovocia.

„Naše cukríky PRIMAVERA z cukrovej peny s jahodovou príchuťou rozširujú tradičný želatínový rad HARIBO produktov. Chuť jahôd je všeobecne obľúbená v celom potravinovom segmente, či už ide o jogurty, jogurtové nápoje alebo žuvačky,“ hovorí Rostislav Němec, konateľ spoločnosti HARIBO SK. „Veríme, že HARIBO PRIMAVERA vhodne doplní nielen náš sortiment, ale aj práve prichádzajúcu jahodovú sezónu,“ dodáva Rostislav Němec.

 

Jahody sa vďaka svojim výrazným príjemným aromatickým vlastnostiam a nezameniteľnej lahodnej chuti tešia veľkej obľube u spotrebiteľov všetkých vekových kategórií. Pre svoju chuť boli dokonca považované za kráľovské ovocie, či ovocie lásky. Cukríky HARIBO PRIMAVERA môžete použiť taktiež ako ozdobu na torty, do zmrzlinových pohárov či jahodových nápojov, ktoré pripravíte pre svojich najmilších.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.