Kuchyňa snov pre každého
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 6.4.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Neobmedzujte sa metrami štvorcovými, snívajte o dizajne a štýle. Neobmedzujte sa veľkosťou svojej peňaženky, snívajte o dômyselnej funkčnosti a dobrej kvalite. Podľa posledného Millward Brown prieskumu medzi členmi klubu IKEA Family väčšina ľudí nie je celkom spokojná so svojou súčasnou kuchyňou. O novej však len sníva. Prečo ale zostávať iba pri snoch? Vďaka IKEA sa môžu všetky sny splniť, pretože vieme, že sny sa neobmedzujú veľkosťou kuchyne ani množstvom peňazí, s ktorými disponujeme. Stačí mať dobrý nápad a široký sortiment funkčných, dekoratívnych doplnkov. V IKEA ponúkame najlepšie riešenia pre čo najväčší počet ľudí, a to za dostupné, nízke ceny.

Neobmedzujte sa metrami štvorcovými, snívajte o dizajne a štýle. Neobmedzujte sa veľkosťou svojej peňaženky, snívajte o dômyselnej funkčnosti a dobrej kvalite. Podľa posledného Millward Brown  prieskumu medzi členmi klubu IKEA Family väčšina ľudí nie je celkom spokojná so svojou súčasnou  kuchyňou. O novej však len sníva. Prečo ale zostávať iba pri snoch? Vďaka IKEA sa môžu všetky sny splniť, pretože vieme, že sny sa neobmedzujú veľkosťou kuchyne ani množstvom peňazí, s ktorými disponujeme. Stačí mať dobrý nápad a široký sortiment funkčných, dekoratívnych doplnkov. V IKEA ponúkame najlepšie riešenia pre čo najväčší počet ľudí, a to za dostupné, nízke ceny.  

 

Podľa prieskumu snívajú o novej kuchyni ľudia, ktorých kuchyňa je staršia ako 3 roky. Keďže trendy sa rýchlo menia nielen vo svete módy, ale aj v bytovom zariaďovaní, máme tendenciu vytvárať vo svojich domácnostiach vždy niečo nové. Dá sa, samozrejme, zaobstarať úplne nová kuchyňa, čo si však v súčasnej ekonomickej situácii nemôže dovoliť každý.

Ako ukázal  prieskum, pre 55% opýtaných je práve nedostatok financií hlavnou prekážkou výmeny starej kuchyne za novú. Mať štýlovú kuchyňu však nie je iba otázkou peňazí. Použitím vhodných doplnkov, nového kuchynského náradia alebo nových farieb môžete veľmi jednoducho a za málo peňazí dosiahnuť oveľa krajší vzhľad kuchyne. Farebné podložky na stoličky alebo uterák jasných farieb dokážu až neuveriteľne rozžiariť celú kuchyňu a dodať jej správnu jarnú atmosféru. IKEA ponúka široký výber podložiek na stoličky RITVA a JUSTINA, uteráky FRAJEN v nádherných jarných farbách a množstvo ďalších doplnkov, ktoré vám k zmenám dopomôžu. Celkovú atmosféru spríjemnia aj farebné závesy, črepníky s bylinkami či rastlinami a vázy s kvetmi. To všetko, ale aj oveľa viac, nájdete v obchodnom dome IKEA.

 

Ďalším riešením, ako získať novú kuchyňu bez výmeny celého nábytku, je výmena úchytiek či dvierok. Vysokoleštené dvierka a čelá zásuviek ABSTRAKT v bielej, sivej a červenej farbe sa jednoducho kombinujú tak medzi sebou, ako aj s farebnými sklenými dvierkami RUBRIK alebo hladkými dvierkami NEXUS s drevenou dyhou.  Je to rýchle a finančne menej náročné riešenie pre tých, ktorým sa staré farby zunovali.

 

Ľudia nesnívajú len o peknej, ale aj o vzdušnej kuchyni. Každý by chcel mať priestrannú, dobre zorganizovanú kuchyňu, v ktorej má všetko svoje miesto. A keďže je jar, čas upratovania, začnite tým, že sa zbavíte prebytočných vecí, ktoré sa vám cez zimu doma nahromadili. Kuchyňa sa síce nedá nafúknuť, problém s úložným priestorom však jednoducho vyriešite, ak si zvolíte správne skladovacie doplnky. Nemusíte všetko odkladať do skrinky, na uloženie kuchynského náčinia môžete využiť aj steny. Pomôžu vám uvoľniť pracovný priestor a poskytnú nové možnosti na uloženie drobností. S nástenným riešením GRUNDTAL budete mať najdôležitejšie kuchynské náradie vždy poruke a nemusíte sa viac prehrabávať v zásuvkách. Rovnako prospešné môžu byť napríklad aj štýlové košíky BRANAS. Uvidíte, že keď bude mať všetko svoje miesto, bude kuchyňa vyzerať oveľa lepšie a priestrannejšie.

 

A aká by to bola kuchyňa bez funkčného a dizajnovo príťažlivého vybavenia? V IKEA nájdete široký sortiment domácich spotrebičov, od umývačky riadu RENLIG, cez praktickú varnú dosku FRAMTID, až po mikrovlnné rúry. Sú navrhnuté tak, aby sa navzájom štýlovo dopĺňali a spolu s IKEA kuchyňami tvorili jednotný, harmonický celok.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.