DOKONALE HLADKÁ POKOŽKA AŽ NA 3 MESIACE!
Autor(ka) : Lucia
Dátum a čas : 5.4.2011 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Holiace strojčeky, vosk či epilátory sú už prežitok. Vyskúšajte Remington i-LIGHT, ktorý si určite zamilujete. Skvelá novinka od Remingtonu vám poskytne rýchle, efektívne, pohodlné, jednoduché a komfortné oholenie, o akom sa vám ani nesnívalo!

Holiace strojčeky, vosk či epilátory sú už prežitok. Vyskúšajte Remington i-LIGHT, ktorý si určite zamilujete. Skvelá novinka od Remingtonu vám poskytne rýchle, efektívne, pohodlné, jednoduché a komfortné oholenie, o akom sa vám ani nesnívalo!

 

 

Remington i-LIGHT využíva sofistikovaný systém holenia chĺpkov, ktorý zanechá vašu pokožku dokonale hladkú. Využíva jedno z najrýchlejších profesionálnych IPL-zariadení dostupných na trhu, ktoré vďaka intenzívnemu pulznému svetlu rýchlo a bezbolestne odstráni chĺpky a zanechá vašu pokožku hodvábne hebkú.

 

 

Prístroj i-LIGHT má napájanie priamo na sieť a je teda pripravený kedykoľvek na použitie u vás doma. Ako jediný na trhu vyniká dvoma módmi - MULTI-FLASH pre oholenie väčšej oblasti a SINGLE-FLASH pre ošetrenie malých, detailných častí pokožky. Gombík pre nastavenie 5 typov pokožky umožňuje užiť si bezchybné a rýchlejšie oholenie rovnako dámam, ale aj pánom. Navyše - systém i-LIGHT bol vyvinutý a klinicky testovaný poprednými dermatológmi.

 

 

 

Jeho ľahké použitie pozostáva len z 2 jednoduchých krokov – najskôr sa nohy či iná časť tela oholia bežným spôsobom, napríklad holiacim strojčekom a potom siahnete po prístroji           i-LIGHT. Zvolíte si stupeň intenzity a flash mód a umiestnite rukoväť zariadenia na suchú, čistú pokožku. Po každom záblesku sa posuniete na ďalšiu oblasť pokožky.

 

Vďaka novinke Remington i-LIGHT si tak budete môcť užiť celé leto bez starostí a s dokonale hladkou pokožkou!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.