Pre začínajúcich fotografov
Autor(ka) : PK
Dátum a čas : 24.2.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Pre všetkých nováčikov v oblasti digitálneho fotenia prináša Nikon nový nenáročný kompaktný fotoaparát atraktívneho dizajnu

Pre začínajúcich fotografov: COOLPIX L23

 

Pre všetkých nováčikov v oblasti digitálneho fotenia prináša Nikon nový COOLPIX L23 - nenáročný kompaktný fotoaparát atraktívneho dizajnu s 10,1-megapixlovým rozlíšením a kvalitou snímok, ktorá vás nesklame. Vďaka množstvu automatických technológii pri fotení sám optimalizuje všetky nastavenia pre vaše čo najpôsobivejšie snímky. Inteligentný systém ponúka funkciu samospúšte s detekciou úsmevu aj zmäkčenia pleti, ktoré zaručujú urobenie tých najdokonalejších portrétových fotiek. Do fotoaparátu sa vkladajú bežné batérie veľkosti AA, takže odpadajú komplikácie s nabíjaním a možno ho vziať kamkoľvek so sebou. V šiestich farbách tento fotoaparát ideálny na voľnočasové fotografovanie umožňuje vstúpiť do sveta digitálnej fotografie naozaj každému!

 

 

 

COOLPIX L120 výkonom prerastá svoju triedu

 

Pôsobivý dizajn nového 14,1-megapixlového COOLPIXu L120 od Nikonu odkazuje na kvalitu i funkcie typické pre oveľa vyššiu triedu fotoaparátov. Vo svojom segmente jednoduchých automatických kompaktov výrazne vyčnieva nielen širokouhlým objektívom NIKKOR s 21-násobným optickým zoomom a možnosťou natáčania HD videosekvencií (720p), ale aj HDMI portom pre pohodlné premietanie videa priamo na TV  a výklopným vstavaným bleskom tak typickým pre digitálne zrkadlovky. Popritom je však samozrejmosťou nenáročné ovládanie, automatický mód a množstvo zábavných i užitočných funkcií, vďaka ktorým si fotenie užijete a vaše snímky budú vždy perfektné. Fotoaparát sa pohodlne napája pomocou bežných batérií veľkosti AA, takže sa nemusíte obávať, že sa vám doma alebo v zahraničí minie energia.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.