Načerpajte energiu s grepom...
Autor(ka) : Silvia
Dátum a čas : 9.2.2011 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Grapefruit je typické raňajkové ovocie. Horčiny, ktoré obsahuje, podporujú trávenie, preto sa uplatní aj v predkrmoch. Stolu kraľuje nielen džús, ale aj rozkrojený na dve polovice. K nemu budete potrebovať ešte lyžičku, najlepšie špeciálnu grapefruitovú, ktorá má ostrý vnútorný okraj.

Grapefruit je typické raňajkové ovocie. Horčiny, ktoré obsahuje, podporujú trávenie, preto sa uplatní aj v predkrmoch. Stolu kraľuje nielen džús, ale aj rozkrojený na dve polovice. K nemu budete potrebovať ešte lyžičku, najlepšie špeciálnu grapefruitovú, ktorá má ostrý vnútorný okraj.

Grep ako zázračný liek

Pokiaľ do vody, ktorú odparujete, pridáte pár kvapiek Citrovitalu, ktorý obsahuje zázračný extrakt z jadier grepov, účinok sa zdvojnásobí. Na zvlhčenie slizníc dýchacích ciest je, samozrejme, nevyhnutný aj dostatočný príjem tekutín. V zimnom období dávame prednosť teplým nápojom. Aby sme posilnili obranyschopnosť svojho organizmu, nemali by sme celý deň tráviť vo vykúrených priestoroch, ale radšej by sme mali nejaký čas prežiť na čerstvom vzduchu pri svižnej prechádzke. Tá najlepšie trénuje imunitný systém, krvný obeh a aktivuje črevá. Navyše prírodné denné svetlo pomáha proti depresiám.

Grep a jeho zázračná sila!

Grapefruitová vôňa sa v aromaterapii používa na zmiernenie bolesti hlavy (spolu s mätou a levanduľou), uvoľňuje nervové napätie (spolu s levanduľou a citrónom). Grapefruitový extrakt (Citrovital kvapky) uľahčuje trávenie, čistí organizmus, posilňuje krvný obeh a urýchľuje rekonvalescenciu. Pár rozriedených kvapiek pomáha aj pri ďalších zdravotných problémoch – pri uštipnutí hmyzom, pri aftách a oparoch, pri bolestiach zubov a ďasien, pôsobia na plesne nôh, kurie oká a bradavice. Bránia totiž baktériám, vírusom a plesňam  v ich množení.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.