Originálne valentínske prekvapenie – relax z Brazílie
Autor(ka) : Katarina
Dátum a čas : 5.2.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Chcete naozaj prekvapiť svoju lásku niečím výnimočným? Máme pre vás valentínsku vychytávku Coffee & Choco Dream. - telový píling z organickej brazílskej kávy, masáž chrbta, nôh a rúk a v závere čokoládový zábal. Táto procedúra je práve teraz prvýkrát prezentovaná na Slovensku, takže vaša láska dostane naozaj niečo exkluzívne. Navyše len teraz môžete využiť špeciálnu uvádzaciu zľavu až vo výške 67%. Čaká vás príjemné intímne prostredie prestížnej BEAUTY CLINIC v Bratislave. Vhodné pre ženy aj mužov. Vychytávka týždňa!

Chcete naozaj prekvapiť svoju lásku niečím výnimočným? Máme pre vás valentínsku vychytávku Coffee & Choco Dream. - telový píling z organickej brazílskej kávy, masáž chrbta, nôh a rúk a v závere  čokoládový zábal. Táto procedúra je práve teraz prvýkrát prezentovaná na Slovensku, takže vaša láska dostane naozaj niečo exkluzívne. Navyše len teraz môžete využiť špeciálnu uvádzaciu zľavu až vo výške 67%. Čaká vás príjemné intímne prostredie prestížnej BEAUTY CLINIC v Bratislave. Vhodné pre ženy aj mužov. Vychytávka týždňa!

 

Coffee & Choco Dream so 67%-nou zľavou

Exkluzívna premiéra Coffee & Choco Dream prvýkrát na Slovensku a vaša láska to môže pocítiť na vlastnom tele. Telový píling z organickej brazílskej kávy, masáž chrbta, nôh a rúk + čokoládový zábal v trvaní skoro hodinu dokáže dokonale zrelaxovať a zbaviť telo škodlivín. Veľmi vhodná je táto procedúra aj pri problémoch s krvným obehom, artróze a reumatických ochoreniach svalov a kĺbov, žalúdočných a črevných poruchách, bolestiach hlavy, depresiách, strese, únave a nespavosti, ochoreniach obličiek a pečene, ochabovaní výkonnosti a vitality, vyčerpanosti a slabosti, jarnej únave, nervových poruchách a stavoch nekľudu,  zníženej imunite a poruchách spánku. Coffee & Choco Dream patrí medzi vrchol relaxačných procedúr. Spája v sebe znaky dermabrázie a detoxikácie s antistresovým účinkom. Už pred niekoľkými tisícročiami sa káva používala ako pílingový prostriedok a čokoláda pre svoj stimulujúci účinnok nechýbala v žiadnom luxusnom ošetrení.

Teraz môžete získať túto špeciálnu procedúru so zľavou až 67% aj ako darčekový CityKupón bez uvedenia ceny a výšky zľavy a s vlastným venovaním láske. Len 19,80 € namiesto pôvodných 60 € v prestížnej BEAUTY CLINIC na www.shopcity.sk

 

 

Pobyt pre zaľúbených v Prahe alebo v kaštieli v Maďarsku či fotoomladenie?

Okrem exkluzívnej premiéry Coffee & Choco Dream nájdete práve teraz na www.shopcity.sk aj ďalšie atraktívne vychytávky so zľavami ako romantický pobyt v Prahe na 2 noci pre 2 osoby v štýlovom hoteli s 51% zľavou, trvalé a bezbolestné zbavenie chĺpkov fotodepiláciou so zľavou až 70%, nové gélové nechty so zľavou 50%, nezabudnuteľnú BODY SUSHI party pre 10 osôb v najlepšom sushi bare,  či špeciálne 4-krokové kozmetické ošetrenie so zľavou 55%, preventívnu stomatologickú prehliadku a komplexné vyšetrenie so zľavou 50%,  unikátne omladenie tváre najnovšou svetovou novinkou so zľavou až 59% či pobyt v krásnom kaštieli pre 2 osoby na 2 noci so zľavou 50%! Všetky tieto vychytávky a ešte oveľa viac môžete získať so zľavami až do 90% každý deň na www.shopcity.sk

 

Ako získať svoju vychytávku ?

Vychytávku je možné získať jednoduchým spôsobom - stačí navštíviť stránku www.shopcity.sk, vybrať si svoje mesto a  kliknúť na „kúpiť“ so zadaním emailovej adresy. Peniaze sa odrátajú až po záväznom potvrdení objednávky v ďalšom kroku a výbere spôsobu platby. K zaplateniu dochádza vždy iba vtedy, ak je vychytávka aktívna – čiže sa dosiahol stanovený minimálny počet ľudí k aktivácii. V opačnom prípade zákazník neplatí nič. Šance na získanie atraktívnej zľavy sú väčšie, ak ponuku odporučíte známym a priateľom.

 

Ako využiť kúpenú službu či produkt?

Po aktivácií vychytávky dostanú zákazníci CityKupón, ktorý ich oprávňuje k využitiu služby alebo zakúpeniu daného produktu. CityKupón je potrebné vytlačiť, predložiť u obchodníka a následne si luxusnú službu užiť. CityKupón je väčšinou platný 3 až 6 mesiacov.

 

Ako funguje hromadné nakupovanie?

Shopcity.sk je interaktívna služba, ktorá na internete spája kúpyschopných zákazníkov a úspešné lokálne firmy. Na základe overených pravidiel čoraz obľúbenejšieho systému hromadného nakupovania Shopcity ponúka vopred stanovenému počtu záujemcov možnosť zakúpiť si kupón na zľavu  u vybraného obchodníka v časovom limite. Okrem Bratislavy Shopcity už nájdete aj v ďalších slovenských mestách, a to Nitra, Žilina, Martin, Banská Bystrica, Zvolen, Poprad, Košice a Prešov.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.