Najnovšia kávová inšpirácia v štýle „Designed by Conran“ - Pre vašu dokonalú domácu kaviareň
Autor(ka) : Danica
Dátum a čas : 4.2.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Predstavujeme vám najnovšie kávové doplnky plné jedinečných nápadov a exkluzívneho dizajnu pre dokonalú domácu kaviareň, aby sa z každej šálky vašej obľúbenej kávy stal skutočne slávnostný obrad. Všetky výrobky opäť navrhol jeden z najvýznamnejších svetových dizajnérov, Sir Terence Conran so synom Sebastiánom, a to výhradne pre spoločnosť Tchibo.

Predstavujeme vám najnovšie kávové doplnky plné jedinečných nápadov a exkluzívneho dizajnu pre dokonalú domácu kaviareň, aby sa z každej šálky vašej obľúbenej kávy stal skutočne slávnostný obrad. Všetky výrobky opäť navrhol jeden z najvýznamnejších svetových dizajnérov, Sir Terence Conran so synom Sebastiánom, a to výhradne pre spoločnosť Tchibo. Navyše, túto jedinečnú kávovú kolekciu nájdete vo svojom obľúbenom Tchibo obchode ako stály sortiment. V predaji v Tchibo obchodoch v Bratislave v Avione, obchodnej galérii Eurovea, v nákupnom centre Optima v Košiciach a najnovšie aj v bratislavskom Auparku.

 

Šálky na cappuccino

Termoska z ušľachtilej ocele

Cukornička

Kanvička na mlieko

Napeňovač mlieka

...

 

 

 

 

 

Vedeli ste, že:

  • nie je káva ako káva? Z množstva druhov kávovníka triedy rubiace a radu coffe sa v skutočnosti používajú dva druhy: Arabica a Robusta. Arabica je jemnejšia a predstavuje celých 60 percent celosvetovej produkcie kávy. Robusta sa na svetovej výrobe podieľa sotva 40timi percentami.
  • veľa druhov kávy sa predáva ako zmes z rôznych krajín? V špecializovaných predajniach však môžete dostať aj kávu z jedného druhu zŕn.
  • najvyššia kvalita už hotovej kávy sa dá dosiahnuť iba zo zrnkovej kávy, ktorá sa tesne pred uvarením čerstvo zomelie?
  • z takto kvalitne spracovanej kávy nie je žiadny problém pripraviť si vynikajúcu šálku kávy hoci aj doma? Napríklad svetoznáme espreso, ktoré sa vyznačuje krémovou penou a je určené na konzumáciu na jedno vypitie ako záverečná bodka po dobrom jedle alebo tiež počas dňa.
  • v každom Tchibo obchode Vám špeciálne školený personál profesionálne poradí, ako si zomlieť svoju obľúbenú kávu tak, aby sa pri jej príprave dokonale rozvinuli všetky jej jedinečné vlastnosti?
  • pri príprave kávy nemožno nepodceňovať mlieko? Nielen káva, ale aj mlieko musí byť kvalitné, správne zahriate a mliečna pena našľahaná - čo milovníci cappuccina isto dobre vedia.
  • pokiaľ je vaša obľúbená šálka z porcelánu, máte vyhraté? Pre podávanie kávy sa tento materiál obzvlášť hodí, pretože ľahšie udržuje teplotu kávy. Niekoľko inšpirácií nájdete aj v najnovšej kávovej kolekcii.
  • pomletú kávu treba skladovať v špeciálnej dóze bez prístupu vzduchu, v chlade a v suchu (vhodná je napríklad chladnička)?

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.