Hit tohoročných Vianoc?
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 16.12.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Slováci prepadli hromadnému nakupovaniu, trendu, ktorý sa vďaka výhodným cenám a efektívnosti veľmi rýchlo udomácnil aj u nás. V USA nakupuje hromadne až 25 percent populácie a ušetria tak milióny dolárov ročne.

Slováci prepadli hromadnému nakupovaniu, trendu, ktorý sa vďaka výhodným cenám a efektívnosti veľmi rýchlo udomácnil aj u nás. V USA nakupuje hromadne až 25 percent populácie a ušetria tak milióny dolárov ročne.

 

Najväčšie hity predvianočných nákupov

Najväčšími slovenskými hitmi predvianočných nákupov sú originálne a netradičné darčeky ako adrenalínové zážitky, revolučné procedúry na chudnutie, wellness relaxačné pobyty, luxusné kozmetické služby, sexi značkové oblečenie, originálne degustácie, jazykové a tanečné kurzy či romantické víkendy pre dvojice.

 

Vďaka systému hromadných zliav sú tieto vychytávky o 50% až do 90% lacnejšie

A tak si všetci, ktorí vyskúšajú výhody tejto formy nakupovania, môžu dovoliť aj také darčeky, ktoré by boli pre nich obvykle nedostupné. ShopCity.sk ako jediný slovenský internetový portál pôsobiaci vo viac ako 8 mestách na Slovensku, ponúka v každom meste tie najlepšie vychytávky lokálnych obchodníkov za najväčšie zľavy. Už viac ako 10.000 Slovákov sa denne teší na novú ponuku vychytávok na tie najlepšie služby v meste so zľavami až do 90%!

 

Tipy na originálne darčeky
Shopcity.sk pred Vianocami ponúka široký výber originálnych darčekov - nezabudnuteľný romantický pobyt pre dvojicu na zámku a kaštieli v Tatrách so zľavou až 50%, adrenalínový zážitok na americkej legende Ford Mustang so zľavou až 56%, revolúciu v chudnutí – neinvazívna liposukcia so zľavou až 61% v Martine, tandemový let na paraglidingu so zľavou 46%, exkluzívne solárium s 50% zľavou v Košiciach, profesionálne bielenie zubov so 43% zľavou v Žiline, špeciálnu zoštíhľovaciu metódu Body Wrap so 40% zľavou v Nitre, trvalé odstránenie chĺpkov fotoepiláciou so zľavou až 60% v Bratislave a čarovný víkend pre dvojicu v Štiavnických vrchoch so zľavou až 51%.

 

Najlepšie bary a reštaurácie

Pri nákupoch na ShopCity si môžete vychutnať tie najlepšie vychytené bary a reštaurácie vo vašom meste so zľavami až  90%! Práve teraz plzeňské pivo za neuveriteľných 10 centov v Košiciach, kávičku za 50 centov v Nitre, pita kebab za 90 centov, varené vínko za 50 centov a lahodnú kávičku za 30 centov v Banskej Bystrici.

 

Nezmeškajte žiadnu vychytávku

Ak nechcete zmeškať žiadnu vychytávku vo vašom meste, prihláste sa k odberu formou emailu alebo sa pridajte k fanúšikom ShopCity na facebooku.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.