New Yorker a šiesty zmysel pre módu?
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 1.12.2010 16:15
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Von do zimy! Nepríjemné zimné počasie v tomto roku nemá šancu ničiť našu zábavu v meste. Nové zimné štýly od fishbone vás o tom presvedčia!

fishbone


Von do zimy! Nepríjemné zimné počasie v tomto roku nemá šancu ničiť našu zábavu v meste. Nové zimné štýly od fishbone  vás o tom presvedčia!


Príjemné bundy a teplé kožušiny alebo vesty vám  budú robiť sprievodcu na každom kroku. S množstvom doplnkov ako rôzne pančuchy či sexy legíny  s krátkymi sukňami dotvoria obraz súčasnej módy. Kto nechce ukazovať nohy v sukni si poľahky nájde pohodlné džínsy.

 

Chlapci sú tento rok v zime perfektne zladení v povinných retro džínsoch a pletených svetroch. Pre voľný čas kockované košele priniesli dotyk 50-tych rokov a na dokončenie dokonalého vzhľadu typu James Dean stačí doplniť koženú bundu.


Štýlová čiapky a klobúky, dlhé pletené šály a módne tašky sú nepostrádateľným spoločníkom na romantický výlet do mesta so svojou milovanou osobou.

 

 

 

Amisu

Koktejlový večer so svojimi najlepšími priateľmi, oslavy s novým milencom, divoké silvestrovské párty, alebo elegantné vianočné party - je tu veľa modelov na každú príležitosť.

 

V svieže dámske šaty zaručene na seba upozornia. V kombinácii so sieťovanými pančuchami, kožušinovými goliermi alebo bolerkami pre dámy je kombinácia oblečenia perfektná.

 

 

Na cestovanie sa vydáme v pohodlnom kabáte či bunde.

 

S doplnkami ako náhrdelníky, ligotavé náušnice, prstene a náramky,  rovnako ako módne doplnky do vlasov dávajú ich nositeľkám pravú eleganciu a zavŕšia perfektný outfit.


 

Ani pánov neobišla pani móda túto zimu. Amisu kolekcia premení každého pohodového muža na dokonalého gentlemana. Kožené bundy a nohavice vytvoria módny vzhľad.


Tí, ktorí uprednostia niečo jednoduché, pre sú tu pre nich košele s dlhými vestami. Pre chladné chvíle nám celok dotvoria šiltovky a kravaty, vďaka ktorým si páni môžu veľmi rýchlo získať kráľovnú svojho srdca. Kto by odolal?

Zimná kolekcia je rôznorodá a  rovnako lákavá ako chuť najjemnejších praliniek.
Delikátne čipky, lesklý satén, flitre, hravé volániky, rovnako ako sofistikované šnurovanie, sú veci, ktorých sú hitmi tejto sezóny.

 

Obľúbená ohnivo červená farba je spolu s dizajnom leoparda je radená medzi favoritov tejto sezóny. Modrá je silná sama o sebe a je pútačom pre korzety.

 

Tí, ktorí nechcú na seba veľmi upozorňovať nájdu si pre seba niečo v jemne ružovej v kombinácii s kvetinovými vzormi. Nenápadné antracitová a čierne doplnky sú takmer povinné pre každý deň.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.