Rozhýbte celú rodinu s novým PlayStation Move!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 27.11.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Aj vy ste rozmýšľali nad praktickým darčekom pre celú rodiny, nad ktorým budú nadšením výskať vaše deti i manžel a v konečnom dôsledku aj Vy sama? Máme pre vás tip! Pohybový ovládač novej generácie PlayStation Move.

Aj vy ste rozmýšľali nad praktickým darčekom pre celú rodiny, nad ktorým budú nadšením výskať vaše deti i manžel a v konečnom dôsledku aj Vy sama? Máme pre vás tip! Pohybový ovládač novej generácie PlayStation Move.

 

Vám i Vašim deťom umožní hodiny spoločnej zábavy a zároveň zdravého a najmä v zime nedostatkového pohybu! Zabudnite na hry, pri ktorých hodiny staticky presedeli pred monitorom! Teraz si budete môcť všetci poriadne zahrať a zároveň sa zapotiť ako na ihrisku alebo v posilňovni. 

 

Ovládač novej generácie je určený pre konzoly PlayStation 3 a je prevratnou novinkou na trhu hernej techniky. Dostať ho v obchodoch s počítačovými hrami. Cena: Štartovací balíček (Starter Pack) PlayStation Move obsahuje pohybový ovládač PlayStation Move, kamerku PlayStation Eye a sadu demo verzií hier pre PlayStation Move.. Cena: 64 €. Samotný pohybový ovládač PS Move: Cena: 43 €. Viac informácií nájdete  na  www.sk.playstation.com 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.