Tipy nielen pre pánov a ich životný štýl prináša spoločnosť Tchibo. Hľadajte. Nájdete. A buďte štedrí. (1/2)
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 3.12.2010 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Tešíte sa na bezdrôtový prenos hudby z iPodu alebo iPhonu do autorádia? Alebo potrebujete rýchlo a jednoducho skenovať texty či ovládať digitálny mikroskop? Potom buďte srdečne vítaní v rozmanitom svete Tchibo. Objavte to najlepšie zo sveta zvuku a médií alebo najnovšie lahôdky z oblasti digitalizácie. V tejto predvianočnej ponuke zaručene nájdete vhodný darček pre každého člena rodiny. V predaji v Tchibo obchodoch v týždni od 6. Decembra 2010.

Tipy nielen pre pánov a ich životný štýl prináša spoločnosť Tchibo. Hľadajte. Nájdete. A buďte štedrí.

 

Tešíte sa na bezdrôtový prenos hudby z iPodu alebo iPhonu do autorádia? Alebo potrebujete rýchlo a jednoducho skenovať texty či ovládať digitálny mikroskop? Potom buďte srdečne vítaní v rozmanitom svete Tchibo. Objavte to najlepšie zo sveta zvuku a médií alebo najnovšie lahôdky z oblasti digitalizácie. V tejto predvianočnej ponuke zaručene nájdete vhodný darček pre každého člena rodiny. V predaji v Tchibo obchodoch v týždni od 6. Decembra 2010.

 

Digitálny mikroskop

Fotografuje alebo filmuje predmety až s dvestonásobným zväčšením. Priamy prenos dát na osobný počítač alebo notebook. Rozlíšenie 2 896 dpi. Detailné grafické zobrazenie cez integrovanú 1,3 megapixlovú kameru.  Nastaviteľný jas a ohnisko. Napájanie cez USB port.   Vrátane stojančeka, USB kábla a softvéru.

 

 

Digitálne pero          

Preneste si  do počítača svoj rukopis jednoducho a rýchlo! Snímač stačí upevniť pomocou svorky na písací blok a zapisovať. Všetky dáta pomocou USB kábla preniesiete do počítača alebo notebooku, kedy funguje pero ako myš a grafický tablet. Vrátane USB kábla, batérií do pera, dvoch náplní a akumulátora.

 

 

Ručný skener

Už žiaden problém so skenovaním textov či obrázkov do veľkosti A4 - do pamäte batérie tohto skeneru sa vojde až 180 farebných alebo 200 čiernobielych skenov. Vrátane 2 GB pamäťovej karty. Softvér pre rozpoznávanie textu v nemčine a angličtine. LC displej zobrazuje nastavenie skeneru a stav pamäti. Automatické vypnutie po troch minútach.  Pripojenie pomocou USB kábla. Vrátane puzdra, adaptéru pre pamäťové karty, softvéru na CD-ROM Abbyy Screenshot Reader, dvoch AA batérií a USB kábla.

 

 

Digitálny fotorámček s fotoaparátom

2 v 1 - nafotí a fotku hneď ukáže v rámčeku. TFT-LC displej, 8 palcová obrazovka a päťmegapixlový fotoaparát. S funkciou prezentácie fotografií a automatickým vypínaním. Vysoké rozlíšenie, vnútorná pamäť 128 MB. Zobrazuje čas a kalendár. Vrátane sieťového adaptéra a mini USB kábla.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.