FOŤTE, PREMIETAJTE, ZABÁVAJTE SA! NIKON COOLPIX S1100pj
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 29.9.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Nafotiť bláznivých priateľov na večierku a vzápätí všetkých pobaviť premietnutím vtipných obrázkov na stenu, či urobiť z porady vo vašej kancelárii malú prezentáciu? Žiadny problém pre kompakt od Nikonu vybavený projektorom!

Nafotiť bláznivých priateľov na večierku a vzápätí všetkých pobaviť premietnutím vtipných obrázkov na stenu, či urobiť z porady vo vašej kancelárii malú prezentáciu? Žiadny problém pre kompakt od Nikonu vybavený projektorom!

 

 

Nikon COOLPIX S1100pj je nástupcom oceneného modelu S1000pj, prvého fotoaparátu na svete so vstavaným projektorom a znovu dokladá, ako si spoločnosť Nikon predstavuje zdieľanie snímok, videosekvencií a prezentácií medzi ľuďmi s pomocou miniprojektoru so zlepšenou kvalitou obrazu a možnosťou priameho prepojenia s počítačom. Možnosť prepojenia fotoaparátu s PC alebo Mac robí z prístroja veľmi všestranné zariadenie pre domáce i pracovné použitie a uľahčuje viac ako kedykoľvek predtým zdieľanie snímok, prezentácií a ďalších vizuálnych dát. Projektor s jasom 14 lumenov je o 40 % jasnejší ako jeho predchodca a umožňuje projekciu v nových prostrediach, ako sú menej tmavé miestnosti, a proti svetlejším plochám. A čo je dôležité: nabíjateľná lítium-iónová batéria udrží projektor v prevádzke celú hodinu.

 

 

Fotoaparát S1100pj s obrazovým snímačom ponúkajúcim 14,1 miliónov pixelov, širokouhlým objektívom NIKKOR s 5× zoomom a 7,5 cm (3“) dotykovým LCD monitorom s extrémne vysokým rozlíšením (460 000 pixelov) pre intuitívne dotykové ovládanie nie je iba zábavnou hračkou, ale typickým vysoko kvalitným fotoaparátom Nikon. Prístroj je vybavený piatimi funkciami potláčajúcimi riziko rozmazania snímok a praktickými režimami, ako je zjednodušený automatický režim a inteligentný portrétny systém, ktoré užívateľa zbaví starostí so správnym nastavením a vždy zaostrí na správne miesto.

S1100pj uvádza tiež množstvo retušovacích funkcií, medzi ktoré patrí napríklad efekt objektívu rybie oko, selektívne kolorovanie monochromatických snímok a zmäkčené pozadie, takže ani pri úprave snímok nie je potrebné sa vôbec priblížiť k počítaču. Pre oživenie prezentácií je možné použiť preddefinované animácie, hudbu na pozadí a prechodové efekty. Vďaka dotykovému displeju je tu nakoniec aj zábavné funkcia maľovania, umožňujúca pridávať ku snímkam ručne písané poznámky - a to i počas projekcie!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.