Nové bonboniéry Figaro Naše chvíle vám prinášajú kúsok radosti, priateľstva a rodinného šťastia na každý deň
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 30.4.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Čokoláda Figaro je súčasťou našich životov už viac ako 50 rokov. Aj po niekoľkých desaťročiach si vďaka tradičnej receptúre zachováva nezmenenú kvalitu, poctivú chuť, ako aj svojich priaznivcov. Láska ku kvalitnej čokoláde sa prenáša z generácie na generáciu a spája ľudí v každom veku. Značka Figaro preto rozširuje svoje portfólio o bonboniéry Figaro Naše chvíle, s ktorými prežijete nezabudnuteľné okamihy v kruhu svojich blízkych.

Čokoláda Figaro je súčasťou našich životov už viac ako 50 rokov. Aj po niekoľkých desaťročiach si vďaka tradičnej receptúre zachováva nezmenenú kvalitu, poctivú chuť, ako aj svojich priaznivcov. Láska ku kvalitnej čokoláde sa prenáša z generácie na generáciu a spája ľudí v každom veku. Značka Figaro preto rozširuje svoje portfólio o bonboniéry Figaro Naše chvíle, s ktorými prežijete nezabudnuteľné okamihy v kruhu svojich blízkych.

V dnešnej uponáhľanej dobe plnej termínov, povinností a starostí nám zostáva len málo času na to, čo je v živote skutočne dôležité, naša rodina a priatelia. Skúste sa na okamih zastaviť a vychutnať si kúzlo chvíle strávenej s milovanou osobou, v kruhu rodiny, či s priateľmi. Ponúknite svojim najdrahším pralinky Figaro Naše chvíle a spoločne prežite výnimočné čokoládové potešenie. Nové bonboniéry prichádzajú na slovenský trh v troch lahodných príchutiach – marcipán, mandľovo-čokoládový krém a cappuccino, takže si určite vyberiete.

Bonboniéry Figaro Naše chvíle spájajú veľkých aj malých, spájajú tradíciu s rokmi overenou kvalitou, ale predovšetkým držia rodinu pohromade. Prinášajú vám kúsok romantiky, priateľstva a rodinného šťastia, ktoré si môžete dopriať každý deň.


Spomeňte si na svojich blízkych a dajte im najavo, ako vám na nich záleží. Milá pozornosť vo forme bonboniér Figaro Naše chvíle určite spríjemní vaše spoločné stretnutia. Na škatuľkách bonboniér sú zobrazené najdôležitejšie momenty života - chvíle strávené s rodinou, blízkymi a priateľmi. Nezabúdajte preto na vzácnosť a neopakovateľnosť týchto spoločných okamihov.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.