New Yorker otvoril už 21. predajňu na Slovensku!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 20.4.2010 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť New Yorker s trendy módou pre mladých otvorila svoju 21. predajňu v Slovenskej republike. Stalo sa tak v rámci slávnostného otvorenia nového nákupného centra Eurovea v Bratislave na Pribinovej ulici.

Spoločnosť New Yorker s trendy módou pre mladých otvorila svoju 21. predajňu v Slovenskej republike. Stalo sa tak v rámci slávnostného otvorenia nového nákupného centra Eurovea v Bratislave na Pribinovej ulici.

Okrem nespočetných vychytávok pre sezónu Jar/Leto 2010 a špeciálnych uvádzacích zliav, čakalo na zákazníkov hneď niekoľko prekvapení pri samotnom otvorení predajne s rozlohou viac ako 1000 m2. V deň otvorenia si zákazníci užili množstvo zábavy. Priamo v predajni vystúpila úspešná slovenská skupina Komajota, ktorá zahrala naživo svoje najnovšie hity. Populárny rozhlasový moderátor Mimo z Fun Rádia sprevádzal návštevníkov celým dňom s početnými súťažami a pohodovú atmosféru dotváral hudbou DJ JTBig.

Nezáleží na tom, či hľadáte ležérne oblečenie, sexy štýl alebo základné kúsky oblečenia – v novej predajni New Yorker v nákupnom centre Galeria Eurovea v Bratislave si zaručene vyberie každý.

Momentálne je spoločnosť New Yorker s viac ako 765 pobočkami zastúpená v 27 krajinách sveta.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.