Explózia ovocnej chuti poteší vaše chuťové bunky aj zubára
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 25.3.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Vaše chuťové bunky budú nadšené a váš zubár vás bude chváliť! Nové žuvačky Orbit Clean s príchuťou granátového jablka a čučoriedok vyvolajú vo vašich ústach explóziu ovocnej chuti. Okrem toho vám nové žuvačky s tekutou náplňou s obsahom xylitolu pomôžu i na ceste za krásnym a zdravým úsmevom.

Vaše chuťové bunky budú nadšené a váš zubár vás bude chváliť! Nové žuvačky Orbit Clean s príchuťou granátového jablka a čučoriedok vyvolajú vo vašich ústach explóziu ovocnej chuti. Okrem toho vám nové žuvačky s tekutou náplňou s obsahom xylitolu pomôžu i na ceste za krásnym a zdravým úsmevom.  

 

Značka Orbit uvádza na trh novinku  – žuvačku bez cukru Orbit Clean s príchuťou granátového jablka a čučoriedok. Lákavá ovocná chuť vás príjemne naladí. Žuvačka bez cukru a s obsahom xylitolu  navyše pomôže udržať vaše zuby zdravé.

 

Žuvaním žuvačiek bez cukru po jedle zvyšujete tvorbu slín, ktoré riedia kyseliny a prispievajú k remineralizácii zubnej skloviny. Xylitol je zase prírodné sladidlo, o ktorom dlhodobé štúdie dokázali, že významne znižuje počet mikroorganizmov v zubnom povlaku a tak prispieva k redukcii výskytu zubného kazu. Xylitol nie sú baktérie zubného povlaku schopné metabolizovať, čím nedochádza ku vzniku kyselín. Tým je v ústach zachované alkalické prostredie, ktoré nevyhovuje spomínaným baktériám a nedochádza k ich množeniu,“ uvádza stomatologička MUDr. Monika Sabolová. 

 

V porovnaní so štandardnou veľkosťou je dražé Orbit Clean o 43 % väčšie. Šťavnatú osviežujúcu chuť si tak aj maximálne vychutnáte. Žuvačky sú hygienicky balené v blisteri, ktorý obsahuje 9 kusov.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.