PLESOVÚ SEZÓNU OTVORÍ JUBILEJNÝ X. PLES V OPERE UŽ O MESIAC
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 21.12.2009 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Novú plesovú sezónu otvorí už o mesiac, 9. januára 2010, Ples v opere, ktorý bude skutočne výnimočný. Toto prestížne spoločensko-kultúrne podujatie na najvyššej úrovni sa uskutoční už po desiaty raz. Ani na jubilejnom ročníku nebude chýbať hviezda večera. Tejto čestnej úlohy sa zhostí svetoznáma Lisa Stansfield, ktorá slávnostným úderom na gong otvorí plesovú sezónu na Slovensku. Večerom bude sprevádzať Zdena Studénková.

Novú plesovú sezónu otvorí už o mesiac, 9. januára 2010, Ples v opere, ktorý bude skutočne výnimočný. Toto prestížne spoločensko-kultúrne podujatie na najvyššej úrovni sa uskutoční už po desiaty raz. Ani na jubilejnom ročníku nebude chýbať hviezda večera. Tejto čestnej úlohy sa zhostí svetoznáma Lisa Stansfield, ktorá slávnostným úderom na gong otvorí plesovú sezónu na Slovensku. Večerom bude sprevádzať Zdena Studénková.

„Prvé okrúhle výročie priam vyzýva k tomu, aby sme sa obzreli a zhodnotili kam sme sa od prvého Plesu v opere posunuli. Zároveň stojíme tento rok pred neľahkou výzvou, aby bol jubilejný ples výnimočný a aby si ho hostia zapamätali. Každý ročník sa stretol s veľmi pozitívnou odozvou a preto si uvedomujeme, že očakávania na X. ples v opere sú o to väčšie. Veríme, že sa nám ich podarí naplniť a pripraviť nezabudnuteľný zážitok pre hosti i verejnosť,“ uviedla Andrea Cocherová, riaditeľka komunikácie a značky spoločnosti Orange Slovensko a zástupkyňa hostiteľa Plesu v opere.

 

Plesovú sezónu otvorí 9. januára 2010 hviezda večera Lisa Stansfield, ktorá už viac ako 20 rokov očaruje svojimi hitmi. Pri príležitosti X. plesu v opere vystúpi v historickej budove Slovenského národného divadla svetoznámy tenorista Ramón Vargas. Pôžitok z vážnej hudby si budú môcť hostia vychutnať aj v podaní operného speváka Miroslava Dvorského. Skvelú zábavu, ktorá sa stala jedným zo synoným Plesu v opere, rozprúdia stálice slovenského a českého hudobného neba Miro Žbirka, Elán či David Koller s kapelou. Nezabudnuteľné chvíle prinesie aj skupina Björn Again spievajúca nestarnúce hity skupiny ABBA. Už tradične na plese vystúpia aj Balet SND a Orchester Boom Band. Do Restaurantu Opera vnesú krásne melódie Sisa Sklovska a Cigánski diabli.

 

Na vysokú úroveň Plesu v opere, tak ako počas jeho uplynulých deviatich ročníkov, dohliada Čestný plesový výbor. Tvoria ho osobnosti slovenskej kultúrnej, podnikateľskej, spoločenskej a akademickej sféry: operný spevák Peter Dvorský, generálny riaditeľ Mercedes-Benz Slovakia Andrej Glatz, herec Martin Huba, generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko Pavol Lančarič, riaditeľ Opery SND Pavol Smolík, prednosta I. neurologickej kliniky FNsP v Bratislave Pavel Traubner, operná speváčka Ľubica Vargicová a popredná slovenská herečka Emília Vášáryová. O jedinečný zážitok sa aj tento rok postará režisér Ján Ďurovčík a architekt Miloš Pietor, ktorý sa už od prvého ročníka stará o úpravu a výzdobu priestorov historickej budovy Slovenského národného divadla.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.