PRÍRODNÉ ZÁZRAKY DO KAŽDEJ SPRCHY
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 11.12.2009 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ak chcete, aby každé sprchovanie vitalizovalo a stimulovalo do ďalšieho dňa, tak potom už nehľadajte, práve ste našli ideálny darček pod vianočný stromček! Balíček kozmetiky Weleda pre chvíle pohody svojimi blahodarnými účinkami vyčarí aj z bežného sprchovania nezabudnuteľný zážitok.

Ak chcete, aby každé sprchovanie vitalizovalo a stimulovalo do ďalšieho dňa,  tak potom už nehľadajte, práve ste  našli ideálny darček pod vianočný stromček! Balíček kozmetiky Weleda pre chvíle pohody svojimi blahodarnými účinkami vyčarí aj z bežného sprchovania nezabudnuteľný zážitok. 

 

Weleda Nechtíkový detský šampón 

Vďaka svojmu jemnému zloženiu je vhodný aj na vysokocitlivú pleť. Jemne voňajúca emulzia umýva pokožku i vlasy dôkladne a starostlivo a zároveň je rovnako šetrná aj k očiam. Sezamový olej z biopoľnohospodárstva, mandľový olej, jemné mycie zložky na rastlinnej báze a výťažky z biologicky pestovaného nechtíka robia z neho výrobok vhodný nielen pre deti, ale aj ľudí s veľmi citlivou pokožkou.

 

Weleda Sprchovacia emulzia rakytníková

Stimulujúca vôňa pravých silíc je zárukou zážitku. Jemná emulzia s obsahom vzácneho rakytníkového a sezamového oleja je šetrná a dodáva hebkosť všetkým typom pokožky. Stimulujúcu vôňu pravých silíc zo slnečných pomarančov, mandariniek, grapefruidov si zamiluje každý.

 

Weleda Sprchovacia emulzia – Granátové jablko

Nová jemná sprchovacia emulzia s výťažkami zo semien granátového jablka podporuje regeneračné procesy pokožky a chráni ju pred vysychaním. Po jej použití získate pocit zamatovej hebkosti.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.