Prvá slovenská audio rozprávka na mieru
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 12.11.2009 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Prvú slovenskú audiorozprávku vyrábanú na mieru pre obdarovaného na motívy ľudovej rozprávky o princovi zakliatom do žaby vydalo Vydavateľstvo Modrý Slon. Hrdinom každej rozprávky je priamo obdarované dieťa, ktorého meno sa v nej viackrát zopakuje.

Hlavným hrdinom je vždy obdarované dieťa

Prvú slovenskú audiorozprávku vyrábanú na mieru pre obdarovaného na motívy ľudovej rozprávky o princovi zakliatom do žaby vydalo Vydavateľstvo Modrý Slon. Hrdinom každej rozprávky je priamo obdarované dieťa, ktorého meno sa v nej viackrát zopakuje. Deti z Bratislavy, Banskej Bystrice a Košíc majú dokonca v deji príbehu zakomponované aj svoje bydlisko. Rozprávku, ktorá sa prostredníctvom portálu www.modryslon.sk predáva za 9,80 EUR,  načítal známy moderátor Andrej Bičan a zvukovo bola spracovaná v štúdiu Mariána Čurka.

Vydavateľstvo Modrý slon sa špecializuje na detské knihy písané na mieru pre obdarovaného. Od roku 2001 pre svojich zákazníkov vyrobilo viac ako desať tisíc knižiek. Dnes jeho ponuku okrem audiorozprávky o zakliatom princovi/princeznej tvoria detské knižky Dinosaurus, Delfín Fín, ZOO, O víle Fialke, Na hrade Kvíkov, O zakliatych princeznách, Xena a mág a titul pre dospelých Kámasútra. Vo všetkých knihách sa do deja zakomponujú mená, priezviská a prezývky obdarovaných, ich priateľov a názvy miest, kde žijú. Každá vyrobená kniha je tak originálom.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.