Pre krásne blond vlasy plné sily
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 7.10.2009 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Vedeli ste, že len každá pätnásta blondínka sa so svojou farbou vlasov aj narodila? Milióny žien si farbia vlasy na blond v snahe držať krok s najnovšími trendmi, no zároveň chcú predísť ich poškodeniu a oslabeniu pri zosvetlení.

Vedeli ste, že len každá pätnásta blondínka sa so svojou farbou vlasov aj narodila? Milióny žien si farbia vlasy na blond v snahe držať krok s najnovšími trendmi, no zároveň chcú predísť ich poškodeniu a oslabeniu pri zosvetlení. Nový rad Palette Blond & Strong s posilňujúcim komplexom minerálov a vitamínov je prvým radom blond farieb, ktorý vlasy spevňuje počas farbenia. Navyše, vďaka novinke UIL+ Ultra intenzívny zosvetľovač plus môžu už aj ženy s tmavohnedými vlasmi dosiahnuť zosvetlenie o neuveriteľných šesť až osem odtieňov!

 

Nová, šetrná receptúra Palette Blond - Blond & Strong posilňuje a hĺbkovo vyživuje vlasy a chráni ich pred poškodením. Vysoko účinná receptúra je doplnená o kondicionér s pro-vitamínom B5, posilňujúcim komplexom a kalciom, ktorý po zosvetlení regeneruje povrch vlasu a posilňuje jeho štruktúru. Výsledkom je oslnivá, zdravo vyzerajúca blond farba vlasov s intenzívnym leskom.

 

Palette Blond ponúka spoľahlivé riešenie už aj pre tmavovlásky, ktoré vždy túžili po žiarivej blond farbe vlasov, ale doteraz sa im nepodarilo nájsť trvácnu farbu na vlasy, ktorá by uspokojovala ich požiadavky. Práve pre ne je určený nový odtieň Ultra intenzívny zosvetľovač plus, ktorý zosvetlí vlasy o neuveriteľných šesť až osem odtieňov! Je to prvý zosvetľovač s vysoko účinným zosvetľujúcim aktivátorom Ultra plus, ktorý aj tmavohnedým vlasom dodá krásnu a žiarivú blond farbu len v jedinom kroku.

 

Vedci predpovedajú, že v najbližších sto rokoch sa bude rodiť čoraz menej detí so svetlými vlasmi. Má to vraj na svedomí genetická predispozícia smerom k tmavým vlasovým pigmentom. Vďaka novému radu Palette Blond Blond & Strong sa však už aj ženy s tmavohnedými vlasmi budú môcť premeniť na blondínky, kedykoľvek po tom zatúžia.

 

Nový vylepšený rad Palette Blond Blond & Strong je od septembra dostupný v predajniach v podobe šiestich atraktívnych blond odtieňov: 

 

  1. ME1 Super melír
  2. ME3+ Jednoduchý melír
  3. CB Ľadová blond
  4. IL1 Intenzívny zosvetľovač
  5. UIL1 Ultra Intenzívny zosvetľovač
  6. Nový: UIL1+ Ultra Intenzívny zosvetľovač plus (pre tmavohnedú farbu vlasov; zosvetľuje o 6 až 8 odtieňov)

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.