Som alebo nie som „v tom“ ?
Autor(ka) : zuzana
Dátum a čas : 15.5.2009 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Zbavte sa nervozity a strachu z nezodpovedanej otázky

Zbavte sa nervozity a strachu z nezodpovedanej otázky Netrápte sa zbytočne sebaspytovaním, či sú vaše obavy oprávnené alebo nie.

Ak máte podozrenie, že čakáte dieťa, kúpte si vysoko spoľahlivý, rýchly a cenovo dostupný tehotenský test PEPINO.

Na výber máte z dvoch druhov – komfortná tyčinka Midstream a papierový prúžok Dipstrip. 2x tehotenský test Pepino » Midstream stačí namočiť do prúdu moču a testovanie možno previesť už 2 dni pred očakávanou menštruáciou. Manipulácia je pritom úplne jednoduchá. Stačí odstrániť kryt z absorpčného tampónu, dať pozor, aby vždy smeroval nadol a vložiť ho na 5 sekúnd do prúdu, najlepšie ranného, moču. Následne nasadíte kryt naspäť na tampón a položíte tyčinku na vodorovný povrch. Po 4 minútach máte výsledok! 

» Dipstrip je papierový prúžok, ktorý sa po vyznačenú rysku ponorí do nádobky s močom. Testovať môžete už 3 dni pred očakávanou menštruáciou. Jednou z hlavných výhod testu je ľahké použitie na jeden krok. Ľahko odoberiete moč do čistej nádoby a ponoríte prúžok do moču až po linku označenú šípkou na 3 sekundy. Potom položíte prúžok na vodorovnú plochu a po 5 minút viete, na čom ste!

Oba testy sú veľmi citlivé a dokážu zistiť tehotenstvo v rannom štádiu. Pokiaľ je test Pepino prevedený podľa návodu na použitie, je jeho presnosť vysoká. Dokonca veľmi podobná tehotenským testom zo vzorku moču, ktoré sa robia v profesionálnom laboratóriu. Pri laboratórnom vyhodnotení zistili presnosť výsledkov testov Pepino na viac ako 99%.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.