Sladký bozk od Amedei
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 16.3.2009 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Sladký dôkaz lásky má teraz vďaka Amedei nádych noblesy a elegancie. Čokolády Amedei v sebe skrývajú hneď niekoľko pôžitkov. Všetko sa začína radosťou z pohľadu na nádherný obal. Potom vás omámi neopakovateľná vôňa a zvuk, keď sa čokoláda prelomí. Na záver prichádza to najpodstatnejšie. Pôžitok z chuti. Každá z čokolád Amedei pochádza z najkvalitnejších kakových odrôd Trinitario a Criollo výhradne z vlastných plantáží.

Sladký dôkaz lásky má teraz vďaka Amedei nádych noblesy a elegancie. Čokolády Amedei v sebe skrývajú hneď niekoľko pôžitkov. Všetko sa začína radosťou z pohľadu na nádherný obal. Potom vás omámi neopakovateľná vôňa a zvuk, keď sa čokoláda prelomí. Na záver prichádza to najpodstatnejšie. Pôžitok z chuti. Každá z čokolád Amedei pochádza z najkvalitnejších kakových odrôd Trinitario a Criollo výhradne z vlastných plantáží.

 

Čokolády, pralinky, napolitánky...

 

Produkty Amedei sú všade vo svete synonymom luxusu a absolútnej kvality. Ponúkajú pestrý výber tých najsladších pochúťok. Rodina Amedei vytvorila sedem rôznych druhov horkej čokolády z rady Toscano Black, či I neri, ktoré pozostávajú zo 70, 66, alebo 63% zmesí. Každá z týchto troch kombinácií má svoju originálnu receptúru.

 

V mliečnej čokoláde Toscano Brown cíťiť čerstvosť a chuť 5 druhov mlieka. To je prítomné tiež v bielej čokoláde Toscano White s vanilkovou a medovou vôňou. Toscano Red a Blond sú extra tmavé čokolády s kúskami čerstvého ovocia. Výsledkom sú dva druhy čokolády, v ktorých sa ovocie (jahody, maliny a čerešne pre Red a marhule a broskyne pre Blond) vznešene spája s horkou čokoládou (70% pre Red a 63% pre Blond).

 

Vybrať si môžete aj z množstva nádherne vyzerajúcich praliniek v exkluzívnych a veľmi estetických baleniach lahodiacich oku i chuťovým pohárikom.

 

Amedei for you

 

Amedei prichádza s úplne novým konceptom Amedei for you, malými čokoládovými dropsami – sladkými kvapôčkami a granulovanou čokoládou. Pomocou Amedei for you si tak možete ľahko vytvoriť vlastný dezert, horúcu čokoládu, studený čokoládový nápoj s likérom, či len ľahkú polevu na ovocný dezert. Alebo ich jednoducho ochutnať tak ako sú...

 

Umenie skryté v tabuľke čokolády

 

Rodina Amedei sa stala priekopníkom vo svete čokolády. Značku Amedei založil v roku 1990 tím súrodencov Alessia a Cecilie Tessieriovcov a ich matky Idy. Kakao prichádza do Pontedery zo všetkých kútov sveta a opúšťa ju len vo forme čokolády, aby sa dostalo k chuťovým bunkám tých najnáročnejších fajnšmekrov. Toto hľadanie dokonalosti premosťuje kontinenty. Cesty od Madagaskaru po Venezuelu, z Jamajky na Trinidad a Tobago, až po ostrov Grenada sa spájajú v Pontedere v blízkosti Pisy – v domove značky Amedei.

 

Čierne rodinné klenoty Amedei získali aj v minulom roku niekoľko významných ocenení. Zlaté a strieborné medaily od prestížnej londýnskej Academy of Chocolate. Čokoláda Amedei Toscano Black 63% sa dokonca stala minulý rok držiteľom titulu Zlatého zrna – Najlepšej čokolády na svete. Neochutnať ju by bolo hriechom...

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.