Nová technológia proti celulitíde
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 10.2.2009 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Liečbu všetkých foriem celulitídy a lokalizovaného tuku. Podstatou novej metódy je neinvazívne, t.j. nechirurgické ošetrenie, s okamžitým výsledkom.

Liečbu všetkých foriem celulitídy a lokalizovaného tuku. Podstatou novej metódy je neinvazívne, t.j. nechirurgické ošetrenie, s okamžitým výsledkom.

Bodyka© je zariadenie od talianskeho výrobcu NOVAESTETYC, určené na tvarovanie tela v oblastiach s lokalizovaným tukom a celulitídou. Patentovaná technológia prístroja Bodyka© využíva nízkofrekvenčnú ultrazvukovú kavitáciu. Kavitácia je vznik mikrobubliniek vo vnútri tekutiny, ktorá je vystavená intenzívnemu ultrazvukovému poľu. Nízkofrekvenčný ultrazvuk dokáže pôsobiť hĺbkovo, čím sa líši od vysokofrekvenčného ultrazvuku, ktorý funguje len na povrchu. Neinvazívna a bezpečná technológia umožňuje tvarovať telo a znižovať obvod problematických oblastí (zadok, stehná, brucho, ramená, oblasť kolien, členkov). Prístroj využíva patentovaný systém automatickej zmeny hĺbky prieniku ultrazvuku podľa hrúbky tukovej vrstvy, vďaka čomu nehrozí popálenie pokožky.

Vysoká účinnosť nízkofrekvenčného ultrazvuku

Vystavenie oblasti tela ultrazvukovému ošetreniu spôsobuje rozbitie bunkových membrán adipocytov (tukových buniek) prostredníctvom kavitácie vnútrobunkovej tekutiny. Odstránenie uvoľnených triglyceridov obsiahnutých v adipocytoch prebieha prirodzeným a fyziologickým procesom. Zariadene Bodyka generuje ultrazvukové frekvencie rozsahu od 30 do 40 kHz.

Kavitačný účinok

Ultrazvukové vlnenie generuje stláčajúce a uvoľňujúce vlny. Počas uvoľnenia vzniká v tekutine negatívny tlak, ktorý spôsobí vznik bublín. Počas stlačenia vzniknutý tlak pôsobí proti zväčšujúcej sa bubline až kým nedôjde k implózii (k zrúteniu sa bubliny do vnútra), čoho dôsledkom je uvoľnenie energie, ktorá spôsobí prasknutie membrány tukových buniek. Uvoľnené triglyceridy (tuky) sa zhromaždia v lymfatickom a žilovom systéme a potom prejdú do krvného riečiska, aby sa ďalej metabolizovali v pečeni.

Bezpečnosť na prvom mieste

Bezpečnosť ošetrenia pre zákazníčky aj ošetrujúci personál zaručuje systém SCP® (Safety Cavitation Program), patentovaný skupinou Novavision. Ide o inovatívnu technológiu, ktorá umožňuje selektívne a pohodlne ošetrovať iba tukové tkanivo. Systém sa skladá zo snímačov, ktoré dopredu vyhodnocujú možné reakcie spôsobené kavitačným účinkom ultrazvuku. Funkcia systému SCP® v prípade vážneho stavu varuje ošetrujúci personál a preruší činnosť, čím umožňuje pracovať maximálne bezpečne. Neinvazívna a bezpečná technológia umožňuje tvarovať telo a znižovať obvod problematických oblastí (zadok, stehná, brucho, ramená, oblasť kolien, členkov). Prístroj využíva patentovaný systém automatickej zmeny hĺbky prieniku ultrazvuku podľa hrúbky tukovej vrstvy, vďaka čomu nehrozí popálenie pokožky



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.