Dobrý deň, milé čitateľky, čitatelia.
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 13.6.2001 12:06
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Prešiel približne rok od prvých nesmelých pokusov urobiť na internete ženský denník. Dnes viem, že sme sa nemýlili, keď sme sa púšťali do práce. Počet tých, ktorí navštevujú našu stránku, neustále narastá a tým narastá aj naša zodpovednosť za to, aby ste tu našli naozaj všetko, čo si predstavujete, že bude v dobrom ženskom denníku. Príjemným prekvapením pre redakciu je, že nás čítajú aj muži a že sa často zapájajú do diskusií, či už o jedle, sexe alebo o kráse.

Z hľadiska svetových trendov je to normálne, ale nečakali sme to na Slovensku tak skoro. Svetoví odborníci na krásu, styling, módu a správnu výživu vravia, že muži sa stávajú ich klientmi približne tak často ako ženy, ak nie častejšie. Preto, páni, vitajte! Občas pripravíme niečo špeciálne aj pre vás. Keď sa to tak vezme, takmer všetko, o čom píšeme na stránkach Lady je pre vás. Ak bude žena dokonalá manželka, ak bude krásna a upravená, ak bude zdravo variť a zdravo žiť, budete mať z toho rovnaký osoh vy ako ona. Len čítanie psycho - rád neberte veľmi vážne. Psychológovia totiž dokázali, že ženu musíte v prvom rade nesmierne milovať a až potom jej rozumieť. Napokon, ak ju dostatočne milujete, takú, aká je, rada vám odpustí, že jej nerozumiete.

Dobrým ťahom sa ukázalo, že sme zaradili poradňu a fórum. Možno sa zdá, že poradňa si žije vlastným životom. My ju však čítame a podľa nej sa riadime. Aj keď neodpovedáme priamo, často nájdete články s tematikou, ktorá vás zaujala, alebo v ktorej hľadáte pomoc na našich stránkach. Niekedy sa pustíme práve na základe problémov z poradne hľadať odborníkov. S radosťou vám oznamujem, že som našla Centrum tradičnej čínskej medicíny – seriál o ňom nájdete v najbližších dňoch, kde som sa za vás spýtala na dermosklerózu, čo sa mi zdalo veľmi dôležité, na tŕpnutie prstov po pôrode, na chudnutie a kruhy pod očami- všetko, vaše problémy z poradne. Konkrétne odpovede si prečítajte tento týždeň v rubrike Tradičná čínska medicína. Príjemné je, že pre čitateľky a čitateľov Lady je pripravená 50% zľava na vstupnú prehliadku novým spôsobom , prístrojom Amsat, ktorým diagnostikovali choroby a testovali zdravie ruským kozmonautom. Na liečenie akupunktúrou tui-nou atď. v Centre tradičnej čínskej medicíny získate 25% zľavu.

Mnohé z vás hľadajú novú podobu, nie sú spokojné so svojím zovňajškom, chcú zmenu. Na základe toho sme dohodli spoluprácu s odborníčkami na krásu zo salónu Artamis. Spolupracujú na tvorbe imidž moderátoriek STV, Počasia a tri roky spolupracovali na tvorbe imidž v relácii AHA v TV Markíza. Okrem toho, že vám poradia, budete si môcť zasúťažiť a získať zadarmo „zmenu svojho imidž“, alebo , ak sa dáte vyfotografovať do Lady pred a po úprave, získate nový imidž s veľkou zľavou. V salóne robia ešte japonské tetovanie, ktoré vydrží tri –štyri týždne a tak môžete toto leto očariť bez toho, aby ste si zničili nezvratne kožu a vyrobili si dlhodobé problémy. V Artamise spolupracujú s doktorom Petrom Labašom zástupcom prednostu 1. Chirurgickej kliniky LFUK na intervenčnej liečbe chronickej žilovej insuficiencie . Povedané ľudskou rečou, novou nebolestivou metódou vás zbavia kŕčových žíl a metličiek na nohách. Novou metódou, pomocou špeciálneho stroja vás zbavia aj jemných vrások na tvári a v dekolte. Samozrejme, že sa zaoberajú aj kaderníckymi, pedikérskymi službami, kozmetikou, manikúrou, pedikúrou stylingom.

Pre tie z vás, ktoré majú zlé skúsenosti s antikoncepčnými pilulkami, čo som sa tiež dozvedela z poradne, som navštívila Dr. Eugena Jonáša. Teším sa, že existuje metóda, ktorá nemôže poškodiť plod, a že sa o nej dozviete práve na stránkach Lady. Ja osobne s ňou mám desaťročné skúsenosti.
Náš odborník na medziľudské vzťahy Dr. Lučanský je momentálne chorý, len čo mu to zdravotný stav dovolí, odpovie na vaše manželské problémy.
Momentálne sme v styku s odborníčkou na bývanie. Doladíme podmienky spolupráce a prinesieme vám rubriku -Bývanie.
Šokovalo ma, že najviac sa diskusia rozbehla pri téme delená strava. Verím, že mnohým pomohla, nemalo by to však byť dlhodobé riešenie. Človek preto, aby si mohol zachovať sviežosť a pevné zdravie až do staroby potrebuje pestrú stravu. V článkoch o výžive budeme pokračovať.
Nedávno sme boli pozvaní na módnu prehliadku Lýdie Eckhardt, fotografie a text sú pripravené. Svoje slovo k móde povie aj Ivetka Ledererová a ďalší slovenskí tvorcovia módy, ktorí si môžu pokojne podať ruky s tými zahraničnými.

V redakcii nás trocha mrzí, že sa „zoznamka“ nerozbehla tak, ako je na internete zvykom, ale čo nie je , môže byť. Najväčším sklamaním je bazár. Možno ste nepochopili, že je to vlastne šanca dávať si bezplatne inzeráty alebo si zažartovať, či skúsiť niečo sprostredkovať a tak si overiť svojho obchodného ducha. Ešte chvíľu túto rubriku necháme a keď sa nerozbehne, zrušíme ju.
Najkontroverznejšie vyznievajú sexuálne poviedky. Sú síce najčítanejšie, ale je na nich aj najviac frfľania, že znižujú úroveň denníka. Skúsime urobiť anketu na túto tému a uvidíme aký bude jej výsledok. Podľa toho sa zariadime. Ak by ste boli schopní posielať nám vaše životné príbehy, radi ich vymeníme za poviedky.
Na záver by som vás chcela poprosiť, aby ste nám napísali všetko, čo chcete zlepšiť, alebo, čo by vám mala priniesť Lady v najbližších dňoch a mesiacoch.

Veľa radosti zo života, lásku a šťastie vám želá redakcia.


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.