Indulona v novom šate
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 23.4.2008 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Originálne krémy Indulona majú viac než 55 ročnú tradíciu. Receptúry krémov Indulona boli neustále zdokonaľované a vyvíjané a dnes predstavujú vysoko kvalitné prípravky s harmonicky vyváženou koncentráciou účinných látok, ktoré zaručujú kompletnú ochranu a starostlivosť o pokožku rúk a zodpovedajú individuálnym potrebám každého z nás.

Originálne krémy Indulona majú viac než 55 ročnú tradíciu. Receptúry krémov Indulona boli neustále zdokonaľované a vyvíjané a dnes predstavujú vysoko kvalitné prípravky s harmonicky vyváženou koncentráciou účinných látok, ktoré zaručujú kompletnú ochranu a starostlivosť o pokožku rúk a zodpovedajú individuálnym potrebám každého z nás.

Indulona Hand care Day
Indulona® Hand care Day je intenzívny hydratačný krém s unikátnymi tekutými kryštálmi a prirodzenými hydratačnými látkami.
• Poskytuje dlhodobú a hĺbkovú hydratáciu.
• Vypína a rozjasňuje pokožku.
• Efektívne napomáha proti predčasnému starnutiu pokožky.
• Zanecháva ruky hebké a vláčne a dodáva im zdravý mladistvý vzhľad.

Čo sú to tekuté kryštály? Jedinečnosť tekutých kryštálov spočíva v ich štruktúre, ktorá sa veľmi podobá vlastnej štruktúre medzibunkových priestorov kože. Váží až o 50% viac vody a až trojnásobne zvyšujú hydratačný účinok.
Použitím tekutých kryštálov v základe hydratačných krémov docielime mnohonásobne vyššiu účinnosť, krémy sa ľahko rozotierajú a rýchlo vstrebávajú.
Vlastnou hydratačnou látkou je urea. Je to prirodzený zvlhčujúci faktor pokožky (tzv. natural moisturizing factor), čo znamená, že je to pokožke vlastná a teda veľmi šetrná látka. Urea pomáha nahrádzať nedostatočné prirodzené hydratačné systémy pokožky, zabraňuje odparovaniu vody a viaže ju dlhodobo v medzibunkových priestoroch. Má bakteriostatické, baktericídne a fungistatické vlastnosti.

Indulona Hand care Night
Indulona® Hand care Night je regeneračný, výživný a upokojujúci krém s vitamínom E, AHA kyselinami a dexpantenolom, ktorý umožňuje ideálnu starostlivosť o pokožku rúk v noci.
Má výrazné antioxidačné a protizápalové účinky, stimuluje tvorbu kolagénových vlákien, celkovo upokojuje pokožku a umožňuje jej, aby sa dostatočne zregenerovala a zrelaxovala.
Efektívne bojuje proti predčasnému starnutiu, vyhladzuje jemné vrásky a zanecháva ruky zamatovo jemné.


• Dexpanthenol je známy prekurzor koenzýmu A, ktorý hrá významnú úlohu pri tvorbe energie pre rozličné bunkové syntézy. Stimuluje tvorbu kolagénových vlákien, prispieva k ochrane pokožky a má pozitívny účinok na hojenie.
• Vitamín E je jeden z najvýznamnejších antioxidantov, ktorý chráni pred poškodením voľnými radikálmi. Významne obmedzuje riziko zápalových reakcií, má silný regeneračný účinok a spomaľuje proces starnutia pokožky.
• AHA kyselina – alfahydroxykyselina je súčasťou prirodzeného zvlhčovacieho systému kože (NMF). Zmäkčuje pokožku a zvyšuje jej hydratáciu, stimuluje obnovu a výmenu buniek. Vyhladzuje jemné vrásky, podporuje proces remodelácie kolagénu.
Indulona® Hand care Night pokožku upokojuje, umožňuje jej, aby sa za noc dostatočne zregenerovala a zrelaxovala. Efektívne bojuje proti predčasnému starnutiu pokožky, vyhladzuje jemné vrásky a zanecháva ruky zamatovo jemné.


 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.