Chrenová nátierka
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 20.11.2007 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Potrebné suroviny: 250 g mäkkého tvarohu alebo iného syra, 1 až 2 lyžice nastrúhaného chrenu, 2 lyžice hustej smotany, 1 jablko, soľ

Potrebné suroviny: 250 g mäkkého tvarohu alebo iného syra, 1 až 2 lyžice nastrúhaného chrenu, 2 lyžice hustej smotany, 1 jablko, soľ

Príprava je naozaj veľmi jednoduchá. Do pripravenej nádoby dáme tvaroh lebo iný syr, jemne nastrúhaný chren, 2 lyžice hustej smotany, očistené a nastrúhané jablko. Podľa chuti dosolíme. Všetko spolu dobre premiešame. Pridať môžeme aj rôzne druhy byliniek. Nátierku natierame na rôzne druhy chleba alebo pečiva, výborne chutí aj na nasucho opražených hriankach.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.