CHEROKEE PREDSTAVUJE NOVÚ KOLEKCIU JAR/LETO 2007
Autor(ka) : Gabriela Richnavská
Dátum a čas : 27.2.2007 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Cherokee, jedna z najúspešnejších módnych značiek na svete v oblasti módy na voľný čas pre celú rodinu predstavuje novú sezónnu kolekciu jar/leto 2007.

Cherokee, jedna z najúspešnejších módnych značiek na svete v oblasti módy na voľný čas pre celú rodinu predstavuje novú sezónnu kolekciu jar/leto 2007.

Značka Cherokee je charakteristická tým, že ponúka vysoko kvalitné oblečenie reflektujúce posledné módne trendy za bezkonkurenčné ceny. Pre prvé jarné a slnečné letné dni prináša svojim zákazníkom energický, originálny a dynamický štýl obliekania. Značka Cherokee má čo ponúknuť z hľadiska módnosti a kvality oblečenia. A to za skvelé ceny. Cherokee je výnimočná tým, že prináša modely takmer pre všetky vekové kategórie a nezabúda ani na mužov.

Pre bábätká a deti
Chlapci môžu do novej sezóny vstúpiť s množstvom sviežich tónov modrej, zelenej a žltej, ktoré budú s blížiacim sa letom silnieť a ožívať.

Úplne nepostrádateľným vzorom pre nadchádzajúcu sezónu sú pruhy. Buď jednoduché alebo s viacerými prúžkami. V jasných odtieňoch zelenej či modrej so žiarivo bielou, doplnené navrstvenými tielkami a tričkami. Potlač lôg a na pohľad „spraných“ motívov sa dobre hodí k skráteným alebo kargo nohaviciam v prírodných farbách. Zostávajú dôležitou súčasťou šatníka i túto sezónu.

Dievčenské odevy stelesňujú romantického ducha. Odráža sa v detailoch ako sú volániky, kvetinové výšivky na žerzejových či úpletových materiáloch. Tieto prvky prinášajú osviežujúci kontrast k výrazným pruhom a veselej potlači. Farby sú čisté a živé, dopĺňajú prírodné a modravé tóny džínsov, kargo nohavíc a sukní.

Pre pánov
Tohtoročnú sezónu sú pánske odevy v znamení čistých, sviežich, všestranných a samostatne nositeľných prvkov, ktoré možno ľahko kombinovať pre dosiahnutie dokonalého vzhľadu.

Dôležitú rolu tu hrá farba. Od blankytnej modrej až po žltú a oranžovú. Tieto odtiene ľahko dopĺňajú prírodné a zemité tóny, alebo ich naopak zvýrazňuje kontrastná biela. Farba sa presadzuje aj v celom rade doplnkov, pri ktorých je dôležitá zladenosť. Napríklad pri textilných opaskoch výrazných farieb ako sú oranžová a zelená.

Pruhy sú naozaj silným trendom tohtoročnej sezóny. Táto kolekcia predstavuje ucelený rad výrazných blokových pruhov, nepravidelne tónovaných pruhov a striedavých pruhov. Všetky je pritom možné prirodzene kombinovať s kargo nohavicami a so strednou až tmavou džínsovinou, s ktorou vytvárajú uvoľnený, ležérny štýl.

Potlač lôg a iné pestré aplikácie dodávajú tričkám tejto sezóny potrebnú autenticitu. Tielka z úpletu v spojení s čisto bielymi tričkami predstavujú jednoduché alternatívne riešenia a umožňujú, aby páni do svojho voľnočasového šatníka aj tuto sezónu zaradili farby.

Pre dámy
Pre dámy sa táto sezóna nesie v znamení pohodlných a všestranných kreácií. Farebná škála zahŕňa zemité a prírodné tóny spolu s farbami listovej zelene, mäkkej kvetinovej, červenej až po čisté pastelové odtiene. Rovnako v kolekcii nájdete ostrejšie, jasnejšie tóny ako je červeň vlčích makov, zelená a kobaltová modrá.

Jemné prúžky v kombináciách zemitých odtieňov fungujú ako alternatíva čisto kockovaných košieľ. Najmä ak sú nosené s voľnými kargo nohavicami alebo strednou až tmavou džínsovinou.

Čisté námornícke prúžky v modrej a červenej prinášajú svieže variácie na tému „riviéra“ a ich doplnkom sú tašky a topánky s lineárnymi kvetinovými motívmi či bodkami. Romantickejšiu náladu možno navodiť riasenými tričkami na pohodlných, jemne vypasovaných dámskych košeliach, zdobených kvetinovou výšivkou. Prípadne i korálikmi na kargo nohaviciach a tričkách.

Obľúbené etnické motívy sa uplatňujú i v tejto sezóne. Pohodlné kaftany s výšivkami a tuniky empírového strihu stiahnuté na šnúrku, ktoré ponúkajú letnú alternatívu vhodnú do mesta i na pláž.

Pletený tovar tejto sezóny ponúka alternatívu k jarným kabátom vo forme stredne dlhých svetríkov s doplnkom tenkého opasku a uvoľnených, športových svetrov na zips. Tie si uchovávajú ženskosť vďaka ozdobným výšivkám.

Saká sú skrátené do trištvrťovej dĺžky a sú inšpirované štýlom letných plášťov v jednoradovom i v dvojradovom prevedení. Dopĺňajú čistý, ležérny a romantický štýl tejto sezóny.

Informácie o značke Cherokee: Módna značka Cherokee vznikla v roku 1973. Prichádza z Californie (USA) a vďaka svojej vysokej kvalite, širokej ponuke a predovšetkým bezkonkurenčným cenám sa stala poprednou európskou značkou. Exkluzívnym predajcom značky Cherokee je sieť obchodov Tesco. Tovar je obmieňaný vždy v intervaloch 6-8 týždňov. Od roku 2002 sa značka Cherokee predáva aj vo Veľkej Británii. Na slovenskom, českom, poľskom a maďarskom trhu sa udomácnila vo februári minulého roku.

Každá kolekcia Cherokee je navrhovaná týmom odborníkov Cherokee v USA a je špeciálne zostavovaná a vyberaná s ohľadom na daný trh. Do každého štátu sa teda dostane originálne zostavená kolekcia.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.