NAJNOVŠÍ TREND V KOZMETIKE – RASTLINNÝ KOLAGÉN!
Autor(ka) : Eva Šoucová
Dátum a čas : 16.10.2006 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Známe celebrity v snahe byť krajšie, príťažlivejšie a žiadanejšie húfne navštevujú platických chirurgov. Vy však nemusíte! Stačí, ak siahnete po kozmetických prípravkoch obsahujúcich rastlinný kolagén.

Známe celebrity v snahe byť krajšie, príťažlivejšie a žiadanejšie húfne navštevujú platických chirurgov. Vy však nemusíte! Stačí, ak siahnete po kozmetických prípravkoch obsahujúcich rastlinný kolagén.

Prečo rastlinný kolagén? Pretože má tieto skvelé a vedecky dokázané vlastnosti:

- Významne spomaľuje starnutie pokožky – výrazne ju omladzuje, viditeľne spevňuje ochabnutú pokožku, vypína a regeneruje ju; zabezpečuje jej elasticitu a napätie; dokonale ju zvhlčuje a hydratuje; vyhladzuje vrásky, predchádza vzniku nových, pôsobí proti opuchom viečok,  celulitíde a striám, rozjasňuje oči
- Pomáha v liečbe akné, psoriázy, vitiliga, osteoporózy, rozšírených pórov, žiliek na tvári a kŕčových žíl; vyhladzuje a rozjasňuje jazvy; urýchľuje hojenie rán, jaziev a poranení kože; regeneruje pokožku po spálení slnkom
- Vyživuje a regeneruje vlasy a nechty; ostraňuje lámavosť nechtov; posilňuje vlasové korienky, pôsobí proti vypadávaniu vlasov, lupinám a ekzémom vo vlasoch; vracia šedivým vlasom ich prirodzenú farbu
- Má protizápalové, antibakteriálne a hypoalergénne účinky

Organizmus mladého človeka má dostatok kolagénu, vekom však ubúda. Zlá správa je, že si nedokážeme vyrobiť potrebné množstvo kolagénu a tak starneme. Naša pokožka stráca pružnosť, ochabuje, vytvárajú a prehlbujú sa nám vrásky. Spomaliť ubúdanie kolagénu môžeme správnym životným štýlom a dôkladnou starostlivosťou o pokožku. Oplatí sa siahnuť po naozaj kvalitnej kozmetike, ktorá obsahuje rastlinný kolagén, vitamíny a minerálne látky.

Tieto kritériá spĺňa luxusná a liečebná kozmetika RIVAGE – jej prípravky patria k jedným z najefektívnejších kozmetických výrobkov v boji proti vráskam, majú skvelé omladzovacie a tiež liečivé účinky. Výhodou je tiež jednoduché a rýchle použitie pre všetky cieľové skupiny a predovšetkým – rýchlo viditeľné výsledky!
Rastlinný kolagén obsiahnutý v produktoch RIVAGE sa spracováva zo sóje, pričom sa dbá o zachovanie jeho pôvodnej štruktúry. Kvalitné prírodné výrobky RIVAGE sú drahšie ako bežné, synteticky spracované výrobky, pretože sú charakteristické vysokou čistotou rastlinného kolagénu. Ide o čisto prírodné látky bez vedľajších účinkov. Ich výhodou je aj dobrá vstrebateľnosť do pokožky. Pokožka ho skvele prijíma a neupcháva sa, ako sa to stávalo pri doteraz používanom kolagéne získavanom z tkanív zvierat.


Kozmetická značka RIVAGE prináša tieto jedinečné prípravky s rastlinným kolagénom, ale aj s celým radom ďalších výživných a omladzujúcich látok:

Hydratačný pleťový krém RIVAGE s rastlinným kolagénom a Aloe vera
Obsahuje aktívne prírodné zložky – rastlinný kolagén, minerály z Mŕtveho mora, vitamín E či Aloe vera, vďaka ktorým počas celého dňa dokonale vyživuje pokožku tváre a dekoltu, hydratuje ju, pomáha zachovať jej elasticitu a súčasne ju ochraňuje.


Očný kontúr gél RIVAGE s rastlinným kolagénom
Jedinečný očný gél RIVAGE vďaka obsahu účinných látok, ako napríklad rastlinnému kolagénu, zmierňuje vznik očných vrások, odstraňuje kruhy a vačky pod očami a okrem toho dokonale vyživuje pleť v oblastí očí, hydratuje ju a napomáha zachovávať jej elasticitu.

Očný gél RIVAGE s rastlinným kolagénom
Zmierňuje a odstraňuje vačky a kruhy pod očami, odďaľuje vznik a vyhladzuje vrásky okolo očí. Gél vďaka rastlinnému kolagénu dokonale vyživuje pleť v oblasti očí a napomáha zachovávať jej elasticitu. Pleť zanecháva jemnú a hydratovanú.

Zvlhčujúce telové mlieko RIVAGE s rastlinným kolagénom
Zvlhčujúce telové mlieko s rastlinným kolagénom RIVAGE vyživuje pokožku a pomáha zachovávať jej elasticitu pomocou prírodných aktívnych zložiek, ako sú rastlinný kolagén, vitamín E či minerály z Mŕtveho mora a Aloe Vera. Toto ľahké, nemastné mlieko zvlhčuje a chráni pokožku počas celého dňa a zanecháva ju jemnú a príjemne voňavú.

Produkty značky RIVAGE nájdete vo Vašej lekárni, na www.rivage.sk alebo vo vybraných predajniach Fann parfumérií!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.