Nová Naturella – pohodlie voňajúce harmančekom
Autor(ka) : Katarína Iskrová
Dátum a čas : 12.10.2006 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Procter & Gamble uvádza na slovenský trh nový rad výrobkov intímnej dámskej hygieny nazvaný Naturella. Dámske hygienické vložky ako aj intímky radu Naturella sú určené ženám a dievčatám, ktoré oslovuje dotyk prírody a pocit sviežosti.

Spoločnosť Procter & Gamble uvádza na slovenský trh nový rad výrobkov intímnej dámskej hygieny nazvaný Naturella. Dámske hygienické vložky ako aj intímky radu Naturella sú určené ženám a dievčatám, ktoré oslovuje dotyk prírody a pocit sviežosti.

Výrobky Naturella totiž obsahujú výťažky z harmančeka, ktorý je obľúbený pre svoje preukázateľne pozitívne účinky na pleť a antibakteriálne vlastnosti. Jemná vôňa harmančeka okrem toho umožňuje neutralizovať pachy. Vložky Naturella poskytujú v dňoch menštruácie potrebnú ochranu a vďaka príjemnému hebkému povrchu aj patričné pohodlie. V rade Naturella nájdeme ultratenké ako aj tradičné hrubšie vložky, pričom obe línie ponúkajú dve veľkosti vložiek: Normal a Maxi s veľkou absorbčnou kapacitou. Produktový rad Naturella je doplnený intímkami pre každodennú intímnu hygienu v období medzi dvoma menštruáciami. Výrobky Naturella teda poskytujú elegantnú kombináciu spoľahlivej ochrany, čistoty a sviežeho dotyku prírody po celý rok, nielen počas dní, ktoré väčšina žien nemá v obľube.

Nežné kvety harmančeka sa už po stáročia používajú v prírodnom lekárstve a kozmetike. Harmanček bol v minulosti dokonca nazývaný „bylinkou krásy”. Pre svoje výnimočné vlastnosti nachádza harmanček uplatnenie pri výrobe čajov, krémov, olejov, ako aj kozmetických a hygienických výrobkov. Vložky Naturella obsahujú prírodné vlákna a navyše sú jemne napustené pleťovým mliekom s výťažkom harmančeka,  vďaka čomu ženám poskytujú pocit sviežosti a príjemnú vôňu. Štruktúra a tvar vložiek a intímiek Naturella zaručujú pocit maximálnej ochrany, pohodlia a sviežosti pre každý deň.

Vložky Naturella sú v maloobchodnej sieti k dispozícii v základných baleniach po 10 (Normal) a 8 (Maxi) kusoch a v obľúbených dvojbaleniach. Intímky Naturella budú k dispozícii v balení po 20 kusov, ako aj v ekonomickom balení po 40 ks.
 
Doporučená maloobchodná cena vložiek:
Naturella Normal 10 ks / Maxi 8 ks v balení – doporučená cena 27,90 Sk
Naturella ultra Normal 10 ks / Maxi 8 ks v balení – doporučená cena 49,90 Sk
Naturella intímky 20 kusov v balení – doporučená cena 44,90 Sk

Pre ďalšie informácie : Katarína Iskrová, tel. 02/59201405
e-mail: katarina.iskrova@mmdcee.com



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.