MEXX „Body & Beach“ jeseň 2006
Autor(ka) : Miriam Kuhlová
Dátum a čas : 29.6.2006 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Jeseň nás uvíta teplými zlatými dňami a svojim špecifickým šarmom ohlasujúcim novú sezónu. MEXX Dennú & Nočnú kolekciu jeseň 2006 charakterizujú prírodné a dekoratívne prvky doplnené romantickými a zmyselnými ženskými potlačmi, spoločne s ponukou vzrušujúcích, telo obopínajúcich materiálov. Jesenné trendy námety ROSEBUD a BLUE RHAPSODY sú zvýraznené módnymi ozdobami krajok a mašličkami, grafickými a transparentnými potlačmi.

Jeseň nás uvíta teplými zlatými dňami a svojim špecifickým šarmom ohlasujúcim novú sezónu. MEXX Dennú & Nočnú kolekciu jeseň 2006 charakterizujú prírodné a dekoratívne prvky doplnené romantickými a zmyselnými ženskými potlačmi, spoločne s ponukou vzrušujúcích, telo obopínajúcich materiálov. Jesenné trendy námety ROSEBUD a  BLUE RHAPSODY sú zvýraznené módnymi ozdobami krajok a mašličkami, grafickými a transparentnými potlačmi.

Inspiration
Denná a nočná kolekcia Rosebud zaujme jemnými ženskými vzormi znázorňujúcími dotyk citlivého vzrušenia. Rad ponúka paletu modelov, ktoré sú spomienkou na luxusné spodné prádlo a baletné kreácie, zvýraznené romantickými mašličkami, grafickými a kvetinovými potlačmi – skrátka jemné zvádzanie. Farebná škála zahŕňa fialovo-červenú, žiarivú zimnú ružovú a ružovú podporené vojenskou olivovou a zmesou kvetinových pukov prírodného vzhľadu. Námet zahŕňa dvojtónové vzory výrazných farieb, podčiarknuté nápadným mixom svetlo-tmavej kombinácie.

Denné odevy – MEXX Bloom
Rad zaujme delikátnymi motívmi kvetov vo fialovo-červenej a púdrovej na lesklých micro vzoroch. Štyri okvetné lístky na malom kosoštvorcovom vzorku sú nádherne premiešané a vytvárajú žiarivý grafický efekt. Jednotlivé písmenká loga MEXX sú na každom okvetnom lístku a ponúknu sofistikované zdelenie. Elegantné módne detaily, rozkošné stuhy a mašličky, spoločne s rovnými krajkami na bokoch a lemovaním dodajú týmto modelom vzhľad „baletky“. Jemná bavlna a Micro Modal žerzej s prekrásnym jemným leskom dodajú modelom konečný vzhľad harmonickej dokonalosti. Denný rad zahŕňa polstrovanú podprsenku s košíčkami bez švov vo veľkostiach A – C, tvarovanú podprsenku s košíčkami bez švov vo veľkostiach B – C a tvarovanú podprsenku s košíčkami bez švov vo veľkosti D. K podprsenkám je adekvátny výber nohavičiek od bederných tang cez rio po micro nohavičky. Doplnkom je top s krajkovými ramienkami. Všetky modely majú kovové logo MEXX. Materiál: jemná bavlna a Micro Modal elastický žerzej (47% bavlna, 48% Micro Modal, 7% elastan) s prekrásnym leskom.

Nočné odevy – MEXX Bloom
Nočnému radu MEXX dominujú jemné modely. Rozumná farebná škála kombinuje fialovo-červenú a kontrastný odtieň púdrovej a dodá perfektný dotyk zdržanlivosti. Hebká bavlna a elastický Micro Modal žerzej s jemným leskom je dokonalým materiálom na dlhé pyžamo a dokonalú ženskú nočnú košieľku s dlhými rukávmi. Výstrih do V, aplikácie v podobe lemov z pásikov na nohavici, lemy na nočnej košieľke, jemne lesklý lemovací pásik s logem MEXX okolo výstrihu dodá citlivý šarm tomuto radu. Materiál: jemná bavlna a elastický Micro Modal žerzej (47% bavlna, 48% Micro Modal, 7% elastan) s nádherným leskem.

Rose Garden
Ponúka prekrásnu škálu ruží na polo priesvitných materiáloch zakončených lemovaním z lesklého pásiku s nápisom MEXX. Denný rad zaujme kľudnými romantickými vzormi. Detailné vzory ruží, pukov a kvetov sú spomienkou na dni minulé. Vzory dovádza k dokonalosti kontrastný, jemne priesvitný, hladký micro materiál. Farebná škála zahŕňa púdrovú ako základnú farbu, kvety sú vyobrazené v žiarivej zimnej ružovej, ružovej a fialovo-červenej. Puky sú znázornené vo vojenskej zelenej a sú prevedené ako ťahy štetcom.
Rose Garden zahŕňa polstrovanú a tvarovanú podprsenku s kosticami a  košíčkami bez švov vo veľkostiach B -C, bederné tangá a nohavičky. Materiál: polo priesvitný micro mix – 80% polyamid a 20% elastan.

Inspiration
Rad charakterizujú bohaté a fascinujúce zmesi materiálov, nápadné lemovania a vzrušujúce dekolty. Škála prúžkov je inšpirovaná pánskymi odevami a tričká sú zmesou grafických krajok a potiskov kvetov, pričom svieže vzory formálnych uniforiem ponúknu provokatívne ženský a módny vzhľad. Pestrý výber farieb je skutočnou ódou vnemov. Modely zachytávajú náladu hodín pred zotmením a ženské siluety sú spomienkou na „Fin de Siécle“. Mystická purpurová je zmiešaná s tmavými variáciami ružovej a dominuje prvému dodaciemu termínu. Pinot, špeciálny modrý odtieň s nádychom purpurovej je jednou z hlavných farieb dennej a nočnej línie.

Blue Flower
Delikátne potlače kvetov ponúknu rozkošné vzory a prekrásne grafické motívy. Módna farebná schéma zahŕňa bordó, pastelovú lila a púdrovú na podklade dymovej purpurovej. Výstrihy a dekolty majú krajkované lemovanie. Značka je na malej mašličke a dekoratívna ikonka E sa objaví v dennom rade. Prekrásny jemne priesvitný elastický žerzej zaistí neuveriteľný komfort všetkých modelov. Blue Flower zahŕňa polstrovanú podprsenku s tvarovanými  košíčkami bez švov vo veľkostiach A -C,  a tvarovanú podprsenku s košíčkami bez švov vo veľkostiach A – C. Vršok dopľňajú bederné thonga a micro nohavičky. Materiál: priesvitný elastický žerzej (75% polyamid a 25% elastanu).  

Satin & Mesh
Tento rad je absolútnou jedničkou dennej kolekcie MEXX. Satin & Mesh ponúka vzory na úžasnej zmesi materiálov, na zdokonalenom jemne priesvitnom micro saténe zmiešanom s jemne vypracovaným tylom. Súhra dvoch materiálov s prekrásnymi vyváženými vzormi ponúkne okúzľujúcu sofistikovanosť. Malé, dekoratívne saténové mašličky s drobučkými pupeňmi ruží  v púdrovej farbe a pastelovej lila dodajú špeciálny šarm týmto modelom.
Farebnej schéme vládne Pinot.

Modely:  polstrovaná podprsenka s tvarovanými, košíčkami bez švov vo veľkostiach A -C, bederné tangá a bederné nohavičky, ktoré majú na prednom dieli micro satén a na zadnom zaujímavý sieťkový materiál. Vrchný diel saténového topu má integrované košíčky a je oddelený dekoratívnou elastickou krajkou v odtieni púdrovej od spodnej časti vyrobenej z tylu. Materiál: micro satén vyrobený z 90% polyamidu a 10% elastanu. Tyl  80% nylonu a 20% elastanu.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.