Dni krásy s Oriflame 2006
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 5.5.2006 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Oriflame Slovakia s.r.o. pripravila v máji v deviatich veľkých slovenských mestách skvelú zábavu pre všetkých – Dni krásy s Oriflame 2006.

Spoločnosť Oriflame Slovakia s.r.o. pripravila v  máji v deviatich veľkých slovenských mestách skvelú zábavu pre všetkých – Dni krásy s Oriflame 2006.

V každom meste, sa môžete zoznámiť s kompletným sortimentom výrobkov Oriflame a vyskúšať si najhorúcejšie novinky, ktoré sme pripravili na letný trh. Čakajú na Vás vizážistky a nechtové dizajnérky, ktoré dámy nielen nalíčia a upravia im nechty, ale poskytnú aj kompletné poradenstvo v starostlivosti o pleť, vlasy a telo, v oblasti líčenia, farebnej typológie a celkového imidžu. Poradkyne Oriflame Vám pomôžu zvýrazniť vašu prirodzenú krásu.
Všetci sa budú môcť zapojiť do žrebovania o balíčky kozmetiky Oriflame.

Kým sa mamičky budú venovať svojej vizáži a starostlivosti o svoj vzhľad, detičky sa určite nebudú nudiť. V detskom kútiku sme pre ne pripravili zaujímavý program. Okrem maľovania na tváričky, omaľovánok a balónikov si každé dieťa bude môcť zasadiť kvietok, ktorý si odnesie so sebou.

V detskom kútiku ponúkneme za symbolickú cenu aj úžasný detský dáždnik so žabkou na rúčke. Výťažok z predaja dáždnika venuje Oriflame na detskú charitu.

Program tejto akcie spestria tanečníci, o zábavu sa svojimi pesničkami postará aj Tomáš Bezdeda. Celým programom bude sprevádzať Adela Banášová.

Dni krásy s Oriflame  2006 sa budú konať v týchto mestách:

Bratislava 19.5. Námestie SNP
Bratislava 20.5. Námestie SNP
Poprad  22.5. Obchodné centrum Max
Prešov  23.5. Hlavná ulica – pešia zóna
Košice  24.5. Hlavné nám. – dolná brána
Ban. Bystrica 25.5. Námestie SNP
Žilina  26.5. Hlinkovo námestie
Trenčín 27.5. Mierové námestie
Trnava  29.5 Trojičné námestie
Nitra  30.5. Pred Divadlom A. Bagara



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.