Dermacol štúdio, odborník v starostlivosti o pleť, prináša dve novinky...
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 12.1.2006 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Dermacol pripravil pár noviniek, ktoré sú pripravené zamaskovať každý nedostatok vašej pleti alebo ju rozžiariť tak, že budete hviezdou všetkých plesov a večierkov.

...inováciu – Dermacol Klinický make-up

Dermacol pripravil pár noviniek, ktoré sú pripravené zamaskovať každý nedostatok vašej pleti alebo ju rozžiariť tak, že budete hviezdou všetkých plesov a večierkov.

Prvá novinka je skôr zmenou, ktorá sa týka mena a obalu make-upu predtým nazývaného Klinický  make-up. Tak ako Dermacol prechádza novými zmenami a každý rok smeruje k modernizácii všetkých radov tejto značky, zmenil sa aj klasický a obľúbený Klinický make-up. Zásadná zmena nastáva v názve obľúbeného pomocníka pri tých najvážnejších pleťových nedostatkoch: nový názov je  Dermacorrect Clinical Make-up. Druhou zmenou je dizajn obalu, ktorý je teraz modernejší, plný lákavých farieb.

DERMACORRECT  CLINICAL  MAKE-UP
Hypoalergénny,neparfumovaný, bez konzervantov, odolný vode, odolný dotyku

Okamžité totálne zakrytie aj tých najzávažnejších nedostatkov pleti až na 24 hodín.  Dermacorrect je vhodný na korekciu drobných aj závažných nedostatkov pleti. Klinický make-up je ultra jemný, ľahko sa nanáša a rozotiera. Dokáže zakryť vyrážky, akné, kruhy pod očami, materské znamienka, stratu pigmentu, kuperózu, rosaceu, kŕčové žily, modriny, pigmentové škvrny a pod. Dermacorrect je zachránca a pomocník, ktorý vám pomôže zvýšiť sebavedomie! Výhodou používania farebnej korekcie pomocou Dermacorrectu je, že môžeme aplikovať iba malé množstvo make-upu, a napriek tomu dosiahneme prirodzený vzhľad pleti.

Tip Dermacolu:
Dermacorrect je možné používať na celom  tele. Nezabudnite zafixovať Dermacol Fixačným púdrom. Na odlíčenie použite prípravky Dermacol Protective.
Cena: 315,- Sk

...hviezdny poprašok, ktorý rozžiari dlhé zimné večery

Buďte pripravená na začínajúcu plesovú sezónu, party a sviatočné chvíle: to sú okamihy, keď môžete zvýrazniť svoj prirodzený pôvab. Druhá novinka rozjasní pleť a vy sa tak stanete žiarivou hviezdou, ktorá bude oslňovať na všetkých plesoch a večierkoch. Stačí len jemný poprašok podobný hviezdnemu prachu, ktorý jemne pokryje pleť a rozžiari ju.

BRONZING  POWDER – BRONZOVÝ  PÚDER S TRBLIETKAMI

Poprášte sa  očarujúcim hviezdnym prachom:
. obsahuje trblietky – rozžiari a rozjasní
. jemný a sypký
. vhodný na tvár aj na telo

Ľahký bronzový púder obsahujúci trblietky je vhodný na dokončenie líčenia. Ľahký poprašok zvýrazní prirodzenú krásu, pleť bude pôsobiť sviežo, opálene, rozjasnene. Bronzový púder naneste na líca, ramená a dekolt, čím zvýrazníte svoj sexappeal. Jemný poprašok okolo očí rozjasní váš pohľad.

Tip Dermacolu:
Púder oceníte aj počas dňa, ľahký poprašok na ramenách a dekolte  zvýrazní jemnosť vašej pleti po celý deň.
Cena: 315,- Sk



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.