Vianoce prichádzajú …. a Dove balíčky s nimi
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 25.10.2005 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

„Tak už sa to opäť blíži...“. Koledy, stromček, pečenie, upratovanie a hlavne vymyslieť darčeky. Vianočné balíčky Dove, ktoré práve prichádajú na trh, vám určite pomôžu pri rozhodovaní. Z 11 druhov balíčkov v krásnom balení a rôznych cenových úrovniach určite vyberiete darček pre každú ženu, od kamarátky až po starú mamu.

„Tak už sa to opäť blíži...“. Koledy, stromček, pečenie, upratovanie a hlavne vymyslieť darčeky. Vianočné balíčky Dove, ktoré práve prichádajú na trh, vám určite pomôžu pri rozhodovaní. Z 11 druhov balíčkov v krásnom balení a rôznych cenových úrovniach určite vyberiete darček pre každú ženu, od kamarátky až po starú mamu.

Čo kúpiť svojim blízkym pod stromček a urobiť im radosť? Či už vyberáte darček pre kamarátku, mamu alebo starú mamu, vianočný balíček Dove ich určeite poteší. Nielen svojim obsahom,  ale aj pekným a praktickým balením. Darčeková škatuľka, praktická kabelka alebo kozmetický kufrík, ktorý každá žena uvíta, sú navyše plné kvalitnej kozmetiky Dove. Stačí si len vybrať z 11 druhov vianočných balíčkov.

Cenovo príjemný balíček
V tomto zaujímavo riešenom balíčku nájdete okrem novinky 2005 - Dove výživného krému, ktorý dokonale hydratuje a výborne sa vstrebáva, ešte Dove krémové tablety, ktoré nevysušujú pokožku a zanechávajú ju stále sviežu a krásne jemnú na rozdiel od bežného mydla.

Balíček, ktorý „milujeme“
Určite žiadnu ženu neurazíte krémovým sprchovacím gélom Dove a už vôbec nie celým balíčkom tohto veľmi obľúbeného radu. V balíčku okrem krémového sprchovacieho gélu Dove, ktorý vďaka svojmu zloženiu pomáha udržať pokožku dokonale hydratovanú, nájdete aj dezodorant Dove Deo Spray Original, ktorý sa vyznačuje vysokou účinnosťou proti poteniu a súčasne sa stará o vašu pokožku.

Hodvábný balíček
Po najjemnejšej starostlivosti túži každá z nás. S vianočným balíčkom zloženým z najpredávanejšieho radu Dove Supreme Silk si ju môžete dopriať. Vo viacúčelovej atraktívnej kozmetickej taštičke sa nachádza sprchovací gél s obsahom hodvábnych proteínov a telové mlieko, po použití ktorého je pokožka hodvábne jemná a trblietavo lesklá. Nemožno zabudnúť ani na hodvábny dezodorant v spreji, ktorý účinne ochráni proti poteniu a súčasne jemne ošetruje vašu pokožku.

Toto je len krátky prehľad zo širokej ponuky vianočných balíčkov Dove. “Našou snahou bolo zostaviť vianočné balíčky tak, aby si z pestrej ponuky vybral každý,“ dodává manažérka značky Dove Lenka Čubrová. „Veríme, že vďaka vianočným balíčkom Dove vám odpadne aspoň jedna starosť, takže si predvianočný čas naplno vychutnáte.“

Dove kocka Dove výživný krém + 2x Dove krémová tableta 121,70 Sk
Dove modrá darčeková škatuľka Dove krémový sprchovací gél + Dove deo Spray Original 219,00 Sk
Dove toaletná taška Dove krémový sprchovací gél + Dove vyživujúce telové mlieko 258,00 Sk
Dove Retro darčeková taška Dove krémový sprchovací gél + Dove krémové tekuté mydlo + Dove nočný krém na ruky 293,80 Sk
Dove Firming – zelená taška Dove spevňujúci sprchovací gél + Dove spevňujúce telové mlieko 308,00 Sk
Dove vínová darčeková škatuľka Dove šampón na farbené vlasy + Dove kondicionér na farbené vlasy + Dove vlasová kúra 388,80 Sk
Dove Silk kufrík Dove hodvábna pena do kúpeľa + Dove krém na celé telo + Dove tableta s olejom 387,90 Sk
Dove prešívaná taška Dove sprchovací gél s olejom + Dove hodvábne telové mlieko + Dove peelingový sprchovací gél 417,00 Sk
Dove Silk make-up bag Dove hodvábny sprchovací gél + Dove hodvábne telové mlieko + Dove deo spray Silk Dry 368,00 Sk
Dove Fresh make-up bag Dove osviežujúci sprchovací gél + Dove hydratačné telové mlieko + Dove deo spray Fresh 368,00 Sk
Dove cestovná kozmetická taška Dove krémový sprchovací gél + Dove vyživujúce telové mlieko + Dove deo spray Original + Dove šampón 2 v 1  467,90 Sk

www.dovekozmetika.sk



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.