Desať tipov ako očariť muža
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 6.9.2000 03:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Hoci nie sme dokonalé, keď sa vyberieme na lov, túžime po víťazstve. Víťaziť sa však treba naučiť. Prinášame vám desať osvedčených tipov, ktoré mužov očaria.


Hoci nie sme dokonalé, keď sa vyberieme na lov, túžime po víťazstve. Víťaziť sa však treba naučiť. Prinášame vám desať osvedčených tipov, ktoré mužov očaria.
A viete v čom je naše víťazstvo? No predsa v nedokonalosti.
A hlavne si nenahovárajte, že mužov zaujíma váš intelekt. Verte, že podľa všetkých psychológov a sexuológov, ich v prvom rade zaujímajú vaše oči, prsia, zadok a nohy. Ak ste feministka, radšej ani nečítajte tieto riadky. Feministky mužov zaujímajú zo všetkého najmenej. Muži sú v podstate jednoduché živočíchy, pripravené hlavne na reprodukciu.

1.
Keď máte podať šek, alebo ísť vybaviť niečo na úrady, ohrýzate si od nervozity nechty? Neznáma porucha v aute vás dokáže dostať na pokraj šialenstva. Pre odletom na dovolenku nespávate, lebo sa šialene bojíte. Veď štatistiky hovoria, že každý týždeň padne jedno lietadlo a tento týždeň ešte žiadne nepadlo. Ste blondínka ? Nie! Tak sa dajte prefarbiť a verte v svoj šťastný osud. Silní muži milujú ženy, ktoré treba ochraňovať, starať sa o ne, chystať im život ako v bavlnke. Taká Mia Farrowová dokázala svojím vystrašeným pohľadom očariť nielen Woodyho Allena, ale aj Franka Sinatru. Rovnako Jennifer Anistonová si získala srdce najžiadanejšieho muža sveta Brada Pitta., keď ho o čosi múdrejšia Gwyneth Paltrowová ho opustila kvôli egoizmu a prehnanej žiarlivosti. Aj Madonna, ktorá sa navonok prejavuje ako vrchol sily a tvrdosti tvrdí, že muži musia mať pocit, že žena je krehká, slabá a potrebuje ich ochranu, preto sa v súkromí, posledné roky, podľa toho správa. Vynieslo jej to už dve deti. To druhé porodila minulý týždeň.

2.
Ak máte zálusk na muža, ktorý nemá rád ľahkú korisť, nechajte ho škvariť sa vo vlastnej šťave. Vždy keď zistíte, že volá on, zodvihnite telefón na poslednú chvíľu a vyhovorte sa na prácu alebo príjemný rozhovor so susedom, ktorý ste nechceli prerušiť. Ak si dáte rande, číhajte v okolí a ukážte sa mu, až keď budete mať pocit, že už to vzdal. Keby vás pozval na zahraničnú dovolenku, aj keby vás malo roztrhnúť od radosti, začnite vymýšľať prekážky. Až keď vás bude dôkladne presviedčať, napokon blahosklonne súhlaste. Niektorých mužov nevie nič vyburcovať viac, ako chlad a nedostupnosť. Chlad bol silnou zbraňou Catheriny Deneuveovej, ktorá má dieťa s Marcellom Mastroiannim a s Rogerom Vadimom a dodnes ju milujúi francúzski muži všetkých generácii. Na nedostupnú sa ešte nedávno hrala aj Catherine Zeta Jonesová. Podľahla iba Tomovi Jonesovi, Seanovi Connerymu, Antoniovi Banderasovi a Michaelovi Douglasovi, ktorý sa minulý týždeň stal otcom jej dieťaťa a spolumajiteľom slušnej svadobnej zmluvy.

3.
Ste úspešná, silná, praktická, samostatná? To je dobré, trénujte sa v tom. Vy totiž nemusíte urobiť nič, iba byť aká ste a nalákate všetky nuly, zakomplexovaných podnikateľov i narkomanov z okolia. Tento zázrak sa podaril Danielle Steelovej /chystá už svoju šiestu svadbu/ rovnako ako Joan Collinsovej / tiež ich nemala oveľa menej /. Pri troške šťastia však toto pravidlo máva výnimky- dôkazom je Sharon Stoneová, lenže ona má IQ 140.

4.
Najjednoduchším a najčastejšie používaným spôsobom lovu je, neustále vysielanie erotických signálov. Špúlenie perí, významné prekladanie nôh. Olizovanie úst, roztváranie očí doširoka a vzápätí ich mačacie zúženie, ako by ste si spomenuli, na poslednú noc s obeťou, alebo sa práve zaoberali predstavou o noci s obeťou. Muži milujú zvádzanie, dokonca aj tí, ktorí tvrdia, že ho nemilujú./ Pohľad na ich manželku, ktorú si brali v 18 rokoch, v šiestom mesiaci tehotenstva, vám jasne napovie prečo sú niektorí na zvádzanie alergickí...,/ ale keby sa im podarilo stíhačku vrátiť mamičke, inak by to roztočili. Úžasná v tomto je Ivanka Trumpová, Caprice Bourretová, Pamela Andersonová, Zdena Studenková a iné.

5.
Ak vsadíte na naivitu, získate každého chlapa, po ktorom túžite. Stačí mať doširoka otvorené oči a obdivovať všetko čo robí. Denno-denne. S chválami a obdivom nesmiete prestať do konca života. Nech vás teší, že kým ho budete chváliť, neopustí vás. Jedine, že by sa našlo sokyňa s podobnou taktikou, ktorá by ju mala ešte lepšie prepracovanú a bola by o 10 rokov mladšia ako vy. To viete, aj lov má svoje riziká. Prototypom je Jerry Hallová exmanželka Micka Jaggera, ktorá len čo prestala s pochvalami, /asi mu mala pochváliť nové dieťatko, ktoré splodil ako bočák/, prišla o manžela. Chválami je známa aj Hanka Zagorová, a neutíchajúce chvály na svojho partnera púšťa Zora Czoborová a Andrea Verešová.

6.
Pre mužov s oidipovým komplexom a pre nespokojných starších mužov, je ideálna starostlivá, chápavá a pokoj prinášajúca matka. Musí byť tak mamičkovská, že nesmie vzbudiť žiarlivosť. Dobré je ak sa podobá na chápavú manželku, len je o 20 rokov mladšia. Výborným príkladom je Nicoletta Mantovaniová, ktorá bez škrupulí zviedla Luciana Pavarottiho alebo Sophia Lorenová, či Celine Dionová.

7.
Niektorých mužov zvediete na spoločné záujmy. Kým zistia, že je to finta, budú chcieť mať s vami spoločné niečo viac ako záujmy. Ak zistíte, že je vášnivý rybár, rýchlo si kúpte udicu a spýtajte sa na akú návnadu sa chytá zubáč, ak je „motorkár“, kúpte si prilbu a povedzte mu, že už roky ju máte doma a šialene túžite prevetrať ju. Ak poľovník, bežte si vybaviť poľovnícky lístok, kúpte si zelenú kamizolu a chráňte zver. V zápale boja aj tak nezistí, že ste milovníčka zvierat a vegetariánka. Nevýhodou je, že ak ho nebudete aspoň troška zvádzať, stanete sa jeho najlepšou kamarátkou a na rande budete chodiť v trojici. Vy, on a jeho priateľka. Preborníčkou v tejto disciplíne je vraj Susan Sarandonová , Winona Ryderová a Meg Rayenová.

8.
Skúste byť veľmi extravagantná a upadajte z extrému do extrému. Niektorých mužov fascinuje, ak nevedia ako zareagujete. Pozor! Po istom čase aj oni zatúžia po pokoji, ale to by ste už mali byť pod čepcom. Podarilo sa to Melanie Griffithovej, Tine Turnerovej, Cindy Crawfordovej, Adriane Sklenaříkovej a Dagmar Havlovej.

9.
Ak už nemáte inú zbraň, spoľahnite sa na klasiku. Čistotná gazdinka a dobrá kuchárka, má aj na konci tisícročia šancu. Len to nezabudnite o sebe dať svetu na známosť, inak skončíte na ocot. Vsadila na to Jane Seymourová, Laetitia Castaová a všetky vaše šťastne vydaté priateľky.

10.
Existuje ešte jeden tip mužov. Ten, ktorý vôbec neznesie starosti, ak ste kvôli chlapovi ochotná celý život bojovať sama, na všetkých frontoch a jemu ukazovať svoju usmiatu , bezstarostnú tvár a pritom nepokaziť žiadnu zábavu, nech sa páči! Lovte na úsmev, ľahkosť a bezstarostnosť. Skúsila to Demi Moorová, dnes má problémy s tromi deťmi, Liz Taylorová, skúša to dodnes. A ja, vydržala som to 13 rokov, viac sa nedalo.


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.